Schimba-ti gandirea

Cum sa o ducem mai bine prin schmbarea gandirii, si cum ne influenteaza ea in bine.
Cititi in acest articol.

Schimba-ti gandireaInainte de a incepe orice activitate care aduce bani, trebuie sa ne schimbam gandirea.

Toate lucrurile s-au schimbat si se schimba in lumea aceasta. Lucrul acesta il sti, si nu poti sa il negi.

In viata aceasta am invatat din tata in fiu si chiar in scoala anumite lucruri pe care le ducem inainte, dar care nu ne ajuta ci dimpotriva, ne incurca.

Am invatat sa gandim doar negativ si sa nu vedem si partile pozitive, ca si cum nu ar exista, dar ele exista.

Suntem informati si de mas media si de cei din jur ca aici in Romania nu se poate sa facem ceva sa o ducem bine, dar pot sa iti dovedesc ca se poate.

Am fost educati ca banii se pot obtine doar prin munca asidua, mergand la servici, luand apoi un al doilea servici pentru un ban in plus, bani care si asa nu ne ajung. Am fost invatati ca doar asa se pot obtine bani, iar cei bogati si care au bani multi, ii au ca au furat sau ca au facut smecherii. Te asigur ca si aici este gresita aceasta gandire.

Si deasemenea sunt multe alte gandiri de felul acesta, care sunt gresite si le putem discuta daca doresti.Deci primul lucru care trebuie sa il facem cand pornim pe drumul spre succes si daca vrem sa o ducem mai bine, trebuie sa ne schimbam gandirea.Un citat spune: “ Daca crezi ca nu poti, ai dreptate; daca crezi ca poti, ai dreptate.” Deci totul porneste de la gandire, de la ceea ce crezi.Imi place ce spunea Robert Kiosaki. Nu spune niciodata nu pot / nu am / nu imi permit. Ci spune cum as putea sa fac / ce ar trebui sa fac ca sa pot / ca sa am / ca sa imi permit ?Gandeste-te deasemenea, de ce altii pot si tu nu poti? Unde e greseala?Schimba-ti gandirea.

= Se poate o viata mai buna si aici in Romania, nu trebuie sa plecam peste mari si tari.

= Se poate o viata mai buna in ciuda Guvernului care nu ne ajuta.

= Se poate si la tine, asa cum se poate si la altii, doar daca vrei.

Daca vrei atunci:

= Schimba-ti gandirea apoi urmareste si fa Pasul 2.Cu multa devotatiune pentru voi

Vasile Duma


Vasile Duma

2 Blog postari

Comentarii