PAIAȚE vs BĂRBAȚI

.
Întrebat la DIGI24 dacă Bucureștiul este un oraș de stânga sau de dreapta, Victor Ponta a răspuns:

„E complexă întrebarea pentru că eu cred că Bucureștiul este un oraș de stânga modernă. Adică exact ceea ce nu este PSD-ul. PSD e un partid conservator acum.

E partidul care susține chestii cu biserica, cu familia tradițională.(subl.mea)

Eu cred că Bucureștiul este un oraș în care o mare parte, în special generația mai tânără, gândește în sens progresist. Vreți să exagerăm să spunem că dacă ar veni Bernie Sanders la București, probabil că ar avea foarte mulți suporteri”.

Ce pot să mai adaug? Că penibilul Victor Ponta probabil țintește electoratul USR, sau e pilotat ca să meargă spre o fuziune cu acesta, ca progresismul local să aibă un singur partid și să nu-și împartă voturile. Tot ce e posibil.

Ponta a fost tot timpul un om al Sistemului, deci pot să cred că trimite mesaje din pădure, întrucât la noi serviciile (la nivel de decizie) sunt promotoare agresive ale globalismului mutilant.

Că PSD-ul nu este un partid care mai are legături cu zona conservatoare s-a văzut la Referendumul pentru Căsătorie, când, după ce l-a susținut împotriva lui Johannis și al PNL-ului care au băgat toate bețele juridice posibile în roți, întârziindu-l cel puțin un an, l-a lăsat baltă la presiunile socialiștilor europeni.

Iar bucureștenii au o zonă conservatoare foarte serioasă (cei care au votat la referendum în ciuda războiului psihologic declanșat de securitatea globalistă și forțele "Soros", NEREPREZENTATĂ POLITIC DE NICIUN PARTID, situație valabilă, evident, la nivel național.

Despre omul politic Bernie Sanders, un marxist pur, nu comentez întrucât nu mă interesează subiectul. Să fie la ei acolo.
Problema care trebuie rezolvată este cea a reprezentării politice conservatoare, inexistentă pe plan local, unde PSD a ținut captivă o parte masivă a acestui segment național.

Astăzi, partidul e total predat structurilor progresiste prin acoperiți fără valoare politică.

Este motivul pentru care am pus umărul, împreună cu prietenii întru credință, la crearea unui pol conservator-suveranist autentic, #CoalițiaPentruNațiune.
Iulian Capsali