DEMNITATE  NATIONALĂ
DEMNITATE  NATIONALĂ

DEMNITATE NATIONALĂ

@DEMNITATENATIONALA

Comunistul...err... "progresistul" Bulai de la USR spune că emisiunea Viața Satului trebuie înlăturată de la TVR deoarece promovează naționalismul exagerat, prea departe de valorile globaliste.

image

Salut decizia Comisiei Europene în acest caz. Ungaria acționează în logica revizionismului însă de această dată a întâlnit o replică pe măsură. Cât despre Kelemen Hunor, nu pot să spun decât că atunci când încasează salariul și beneficiază de tot felul de privilegii Kelemen Hunor este demnitar al statului român. În schimb, când acționează în interesul Ungariei este doar un etnic minoritar din România. Dimineața e doar un cetățean român fără drepturi, seara ia indicații de la Viktor Orban. Ipocrizie? Nu. Aici este vorba de trădare de țară și activitate în interesul unui stat străin.

image

Un Bulă de la USR vrea neapărat să-l transforme pe Eminescu în tefelist. În replică, un Bulache, votant, îl trage de urechi și îi aduce aminte că Eminescu "avea simpatii legionare".

Cu progresiștii nu te plictisești niciodată... 😂

https://flux24.ro/omul-lui-sor....os-seful-cancelariei

Omul lui Soros șeful Cancelariei premierului Cîțu - Flux24.ro
Favicon 
flux24.ro

Omul lui Soros șeful Cancelariei premierului Cîțu - Flux24.ro

Mucalitul intelectual sorosisto-userist, valceanul Victor Giosan, este noul sef al Cancelariei Primului Ministru. După ce a fost plătit regește de fundațiile sponsorizate de miliardarul Soros, Giosan pozează în lup moralist și le dă note la mers ziar