DEMNITATE  NATIONALĂ
DEMNITATE  NATIONALĂ

DEMNITATE NATIONALĂ

@DEMNITATENATIONALA

Mărturia unui fost #rezist, Sorin Cucerai:

«Tratamentul aplicat ieri Andreei Moldovan de Oana Lovin și cealaltă, al cărei nume îmi scapă e, fără dubiu, revoltător. Dar el are o istorie.
Nu Șoșoacă și Lovin au inventat stilul ăsta, ele doar l-au preluat. De inventat, l-am inventat noi - protestatarii „buni” din 2017-2019 și USR.
Mai țineți minte cum vedetele „civice” de atunci fugăreau pesediști, cum stăteau de pază la locuințele politicienilor în speranța că vor apuca să tragă o flegmă, cum vandalizau locuințe șamd?

👉Mai țineți minte cum, în Parlament, fata aia ( Florina Presada) transmitea live-uri isterice fugărind pesediști și întrebându-i „De ce ești, mă, corupt? De ce, mă? Zi! Coruptule!”? Cum USR venea cu talăngi și cu corturi?
👉Mai țineți minte cum toate astea erau virale, cum noi aplaudam frenetic și cum useriștii erau mândri de ei? (La vremea cu talăngile, o foarte bună prietenă, pe atunci membră a unui partid politic, m-a sunat trist-copleșit-consternată: „Cum, măi, și tu susții nebunia asta?” Fiindcă, da, și eu susțineam.)

Alții s-au uitat la noi și au învățat că așa se obține notorietate, așa produci viraluri pe Facebook și așa câștigi voturi. Și acum le avem pe Șoșoacă în Parlament și pe Lovin în stradă.

Ne e scârbă de cele care au atacat-o pe Andreea Moldovan? Ne revoltă comportamentul lor? Dacă da, ar trebui să ne fie (măcar puțin) scârbă și de noi, să ne revoltăm și împotriva noastră. Fiindcă de la noi și cu noi a început totul. Altfel suntem ipocriți.»

image

Karl Brandt !
Iti amintesti acest nume, Europa civilizata!
In 1946 acest MEDIC german a fost condamnat la moarte pentru " administrarea de medicamente impotriva vointei subiectilor, acesta fiind UN ACT CRIMINAL", si executat in 1948!
Cum este posibil ca acum cetatenii " lumii libere" sa fie fortati fie direct fie prin manipularea mass-media sa poarte dispozitive medicale ( masti) si sa isi injecteze seruri experimentale?
Dumnezeu o sa fie judecatorul vostru si va fi o judecata infricosata! Ati umplut pamantul de silnicia voastra!

image

Planul Elitei Mondiale pentru viitorul tău: Marea resetare | AO NEWS
Marea Resetare a fost prezentată oficial la Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția, unde mulți dintre cei mai puternici oameni din lume merg să ofere soluții pentru problemele lumii. La acest Forum s-a plecat de la premiza că pandemia de coronavirus este o oportunitate istorică de a schimba modul în care operează lumea.

Un videoclip al Forumului Economic Mondial avertizează: „În prezent, ne confruntăm cu o criză de proporții internaționale. Va avea un impact pe termen lung asupra noastră”.

Iar soluția lor este în esență socialismul global. Acesta va fi viitorul tău: dacă oamenii puternici de la Forumul Economic Mondial vor reuși să impună asta, atunci nu vei mai deține nimic și „vei fi fericit de asta”. Energia va fi verde, raționalizată și costisitoare, iar călătoria va fi restricționată. Dieta ta va fi controlată, iar moneda va fi digitală.

Acest vis utopic comunist se numește Marea Resetare.

"Aceasta nu este o teorie a conspirației. Aceasta este o mișcare bine documentată printre mulți dintre cei mai puternici oameni din lume", spune Justin Haskins, directorul editorial al The Heartland Institute și o autoritate de frunte în Marea Resetare.

Vlad Voiculescu nu este doar imaginea USR-PLUS!
Este exact ceea ce poate oferi această mișcare politică fără cap și coadă: un ambalaj de PR agresiv în care se ascund incompetență, intoleranță, lipsa unei ideologii asumate, o neînțelegere totală a realității, o tendință abia mascată de a se răzbuna pe oricine care le contestă valoarea și buna-credință, o lipsă de empatie congenitală pe care ei par să o considere un fel de atribut al oricărui lider... ( Popescu Ionut )

image