Ortodoxia Cover Image
Ortodoxia Profile Picture
430 Membri

ACUM CINE ARE INFORMATIA, CONDUCE LUMEA ! https://ortodoxinfo.ro/2017/04..../25/rothschild-spate ;
https://evz.ro/macron-merkel-fascism.html ; https://www.evzmonden.ro/explo....ziv-asa-arata-mosten ;
https://adevarul.ro/life-style..../stil-de-viata/dotar ATENTIE, EXTREM DE GRAV,
CE FACETI CU VIITORUL FAMILIEI DVS. !?!

FIECARE OM, DORESTE ACCES LA ,,SECRETUL AKASA” = MINTEA LUI DUMNEZEU. AICI AI RASPUNS LA ORICE INTREBARE PE CARE O FORMULEZI.
EX. AFACEREA X ESTE BUNA PTR. MINE ? ANGAJATUL X ESTE LOIAL FIRMEI MELE ? https://docdro.id/QlWMfPZ ;
TOTI DORITI SA DISIPATI ZONELE GEOPATOGENE = NESANATOASE DIN CASA, BIROUL DVS. SA VA APARATI DE VRAJA, BLESTEM, DEOCHI etc.
SUPERPROTECTII INDIVIDUALE https://docdro.id/BWQBovf ; DE AZI PRETURI PROMOTIONALE.
PROTECTII, INPOTRIVA ANTENELOR PTR. TEL. MOBILE EXISTENTE PE BLOCURI, CASE, CARE PRODUC, multe boli grave, Cancerul.

DA, aveti protecțiile ptr Tel mobile și calculatoare, necesare utilizatorilor, oameni de afaceri care vorbesc ff. mult la Tel cât și TINERILOR CARE STAU Non-stop cu ele la cap, producindu-le Grave Afectiuni mentale, neurovegetative, cancere.
https://docdro.id/fUzvzbG ;

ACUM TOATE FEMEILE GRAVIDE POARTA 1-2 TELEFOANE MOBILE = (NEPROTEJATE ENERGETIC) LANGA BURTICA=FETUS=VIITORUL FAMILIEI, DAR SI CEILALTI OAMENI LE POARTA LANGA INIMA, FICAT, PROSTATA, TOT NEPROTEJATE ENERGETIC. Astăzi, componenta totală a radiaţiilor electromagnetice pe planetă a crescut de 50 de mii de ori!
Iată de ce durata de viaţă a omului se reduce, practic nu mai avem copii sănătoşi. La ora actuală sunt cunoscute câteve surse de mare influenţă patogenă asupra omului, care-l afectează şi îi distrug câmpurile fizice fine.

Utilizarea tel. mobile contribuie la apariţia distoniei neurocirculatorii, adică la dezechilibrarea activitătii electrofizice a celulelor encefalului şi ulterior poate provoca aritmii, dezechilibru hormonal, adică poate duce la pierderea potenţei la bărbaţi şi la dismenoree la femei, şi în ultimă instanţă la procese tumorale. PROTECTIE DIN AUR PTR, TEL. MOBIL 100 EURO/BUC. AFECTIUNILE SE VINDECA, AICI aveti INFORMAȚIILE https://docdro.id/fUzvzbG ;


Dermatoze Grave: https://www.4life.com ; LUPUS, NEVII PIGMENTAR, MELANOM MALIGN, IMPOTENTA, Cancer! AVETI AICI, PRODUSE CARE REFAC INTEGRAL IMUNITATEA, BOLILE AUTOIMUNE (Astm, Gută, Diabet, Spondilita etc.)

ACUM ORICE AFECTIUNE POATE FII VINDECATA (EX. 63 de Boli Grave, inclusiv 17 tipuri de Cancer, Aveti PRODUSE de 1000 de ori mai Puternice decât Chimio-Radioterapia).
ACUM Colagenul cu Noni este si in România. AICI toate persoanele bolnave grav de COLAGENOZE https://docdro.id/f56OSAz ;
acum au șansa VIETII lor, fără intervenții chirurgicale, dar și preventiv.

Acum aveți Casa DVS. Aici va RESTABILITI SANATATEA https://www.docdroid.net/DU8HBBM ; bdor56@gmail.com ; 0784376111; 0765665152;
Dorel Badiu
TRANSLATOR http://translate.google.com.ua/?hl=ro ;

ROTHSCHILD, in spatele ASCENSIUNII fulminante a lui Emmanuel Macron. Acum trei ani se plimba cu bicicleta pe plajă, iar acum este la un pas să ajungă la Palatul Élysée - OrtodoxINFO
ortodoxinfo.ro

ROTHSCHILD, in spatele ASCENSIUNII fulminante a lui Emmanuel Macron. Acum trei ani se plimba cu bicicleta pe plajă, iar acum este la un pas să ajungă la Palatul Élysée - OrtodoxINFO

Cu ascensiunea sa explozivă în vârful politicii franceze, Emmanuel Macron este pe cale să facă istorie în vremuri mai tulburi ca niciodată în istoria Uniunii Europene. Adus în politică de François Hollande, Macron era considerat protejatul politic al
  • Despre
  • Biserica ortodoxă nu este o Biserică între altele, ci este, pur și simplu, firea în care Dumnezeu l-a creat pe om. Esența Ortodoxiei este firea omului.