Jurnal de scoala noua! (3): Cum de SCOALA ATEE este invadata de MAHOMEDANI

http://ortodoxinfo.ro/2017/08/25/jurnal-de-scoala-noua-3-cum-de-scoala-atee-este-invadata-de-mahomedani/

Iata ce putem citi pe OrtodoxInfo la http://ortodoxinfo.ro/2017/08/25/jurnal-de-scoala-noua-3-cum-de-scoala-atee-este-invadata-de-mahomedani/

"

Am ajuns sa predau si la o scoala ce pare a fi mai altfel, in… multe privinte, chiar acum, in lunile mai friguroase ale anului 2017, in aceasta parte sudica a lumii. Este o scoala de stat, ce acopera nevoile educationale ale locuitorilor din vecinatatea acestei institutii din Melbourne. Mai intai ca nu prea gaseam locul de intrare, pentru ca sunt multe constructii (mai noi sau mai vechi) cu un singur etaj, iar indicatoare vizibile nu prea se vad. In sfarsit, termin protocolul de dimineata, aflu orele de  predare si ma indrept catre prima clasa. Este clasa a 11-a, la matematica. Intreaga incapere e plina de eleve cu un soi de batic pe cap si baieti cam taciturni… Deci asa si este, avem de a face cu ceva “refugiati” de o natura anume! Chiar i-am numarat: aproximativ doua treimi din elevi pareau a fi musulmani.

In aceasta societate contemporana, unde mai totul este cu susul in jos, adica barbatii arata ca femeile si viceversa, vorba lui Caragiale, paganii incepusera de ceva timp sa cistige teren nu doar ideologic si religios, dar si fizic vorbind, prin invaziile ce se petrec chiar sub ochii nostri, in fiecare secunda… Religiile acestor pagani, fie ca ei vin din Asia, Africa ori din Orientul Mijlociu, nu sunt de o varietate prea mare, pentru ca toti se inchina cam la aceiasi draci: la cei “izvoriti” din miscarile creaturilor si fenomenelor de tot felul (copaci, frunze, vantul si apa, ori lucruri cioplite si vopsite de om, spre exemplu) sau la cei facuti prin sargul si devotiunea ucigasilor Lui Hristos, care sapa de multa vreme la radacina Adevaratei Credinte in Dumnezeu. http://ortodoxinfo.ro/2017/05/18/la-ce-se-inchina-musulmanii-la-mecca-la-o-piatra-neagra-dintr-un-cub-negru-dar-cubul-negru-simbolul-lui-saturn-dracul-atentie-cub-pe-frunte-au-si-evreii-cand-se-roaga/.

Deci educatia atee din multiculturalismul zilele noastre, intr-o societate careia ii vine ca o manusa aceasta spiritualitate new-age, a prins cheag de ceva vreme. Aritmetica multiculturala e usor de descifrat: toate manifestarile ideatice sunt egale! Bineinteles ca NU si Dreapta Credinta, care neaga exact sfufarisul ce cu migala a fost construit in atitia zeci de ani… Practic vorbind, in acest “superb” Vest se intampla sa intri intr-o scoala de guvern si sa vezi zeci si chiar sute de elevi imbracati ca intr-o moschee sau ca intr-o institutie dintr-o tara islamica. Fetele acoperite de sus pina jos, unele chiar fara sa li se vada fatza, iar baietii cu ceva barba crescuta, conform varstei… Vestul acesta cultural nu prea mai stie propria istorie. Cu adevarat, daca incerci sa deschizi discutia despre perioade de timp mai indepartate, ce i-ar putea ajuta cu intelegerea prezentului, acesti oameni ai prezentului te vor batjocori…

Sfantul Ioan-Iacob Hozevitul spune in poezia “Navalirea persilor si trecerea lor pe la Hozeva”: “In drumul lor e numai jale,/ Atata sunt de sangerosi:/ Ucid, robesc si vand la Jidovi/ Pe bietii binecredinciosi.” Asadar, relatia dintre acesti “dusmani” nu a fost si nu este chiar asa de clara! https://saccsiv.wordpress.com/2015/02/17/haralambie-vasilopoulos-islamul-este-o-facatura-evreiasca-scopul/ Mai gasim, dintr-o sursa eretica a papistasilor (“Cronicile Cruciadelor”, din secolul 13) urmatoarele: “conform traditiei lui Mahomed, este un obicei printre multi dintre pagani, ca atunci cind isi supun copiii la circumcizie, sa le dea nume evreesc; dar printzii lor, care pot fi avertizati pe numele lor spre a fi aparatori plin de zel a legii mahomedane, isi iau si un nume propriu conform acestei legi…”

In acelasi sens, din “Viata pe scurt a Sfantului Gheorghe de la Hozeva” (din volumul “Hrana Duhovniceasca” a Sfantului Ioan-Iacob Romanul Hozevitul, p. 574, editura Lumina din Lumina, 2006) putem cita urmatoarele, referitoare la evenimentele din Palestina, in anul 614: “(musulmanii) au jefuit si daramat toate manastirile din pamantul sfant si Bisericile, in total cam la trei sute. Peste tot au imprastiat groaza si pustiirea, Fiind AJUTATI si mult INTARATATI spre CRUZIME DE CATRE EVREI, CARE PIZMUIAU PE BIETII CRESTINI. Acestia au CUMPARAT la urma  pe toti crestinii robiti de persi si I-AU UCIS PE TOTI.”

In legatura cu acest multiculturalism, bine infipt in constiinta omului modern, nu mai sta nimeni sa-i analizeze originea lui sinistra, ce s-a nascut din Marxism si este promovat ca o inginerie sociala a elitelor iudaice. In scoala, aceasta inginerie sociala face pe omul de rind sa accepte orice, spre binele tuturor! Ma uitam la cit de mult a cazut si scazut intelegerea obisnuita a copilului: bietii elevi nu-si mai pot folosi mainile si degetele sa construiasca ceva, nu mai pot sa stea concentrati mai mult de zece secunde, ori nu mai simt atractie spre frumosul unei melodii oarecare, ci vor un ritm nebun, dat la maxim! Dar cu aceasta infuzie de mahomedani, care chipurile au o “traditie” de multe veacuri si NU se afiseaza sa fie deosebiti in forma exterioara, o noua lovitura in moalele capului occidental se executa!

Islamistii sunt cuminti in clasa, sunt silitori, ei nu accepta teoria evolutiei, ei urasca propaganda cu LGBT si alte majuscule, ei iubesc natura, ei urasc pornografia, ei nu asculta muzica rock, nu se drogheaza si ei nu beau alcool!!! Ei sunt ELEVII MODEL! In schimb, MODELUL LOR SPIRITUAL NU TE MANTUIESTE, CI TE DUCE IN FUNDUL IADULUI! Atunci la ce bun sa ai elevi ascultatori? Si asta in  contextul in care nu ai voie sa vorbesti liber despre SINGURA CALE spre mantuire, BISERICA ORTODOXA! Dificila obtiune avem… In lumea occidentala, sa incerci sa duci o lupta misionara este extrem de greu, datorita autoritatilor ce interzic aceste manifestari firesti ale omului. Ciudat, dar in scolile romano-catolice am intalnit propaganda islamica, dar reclame Crestine (sau “crestine”) in scoli multiculturale, NU!

In afara primei ore cu clasa a 11-a, am mai avut si elevi mai mici, iar numarul mahomedanilor din fiecare grupa de elevi era constant ridicat, de la jumatate pina la doua treimi din elevi, unde numarul albilor era nu mai mare de 10%… Majoritatea elevilor erau saritori, sa ajute cu un lucru sau altul in timpul orelor, dar hainele lor curate si apretate dadeau impresia unei uniforme “imbunatatite” si “superioare” uniformei scolare! Considerand si prezenta unor indrumatori pentru elevi (profesori platiti sa stea in clasa in timpul orelor si sa discute cu elevii ce ar avea probleme cu exprimarea) care erau si ei de aceeasi… religie! Deci, aceasta uniformizare pagana, facuta intr-o maniera “serioasa” a luat pe nepregatite pe majoritatea localnicilor, care nu prea mai au resurse duhovnicesti spre a fi contrapuse spiritualitatii invadatorilor. Anglo-saxonii au pierdut legatura cu Ortodoxia, cu aproape o mie de ani in urma: de la invazia normanda (papistasa) din 1066, nu si-au mai revenit. Cind au vrut sa se trezeasca, citeva sute de ani mai tarziu, au cazut din lac in put: au inventat “biserica” anglicana. Aceasta lunga diluare, iar in final, desfiintare a spiritualitatii Ortodoxe devine „dulceata” pe care o folosesc autoritatile de peste tot, ca si semn de “bine ati venit” pentru liftele pagane. Dumnezeu sa ne pazeasca!’

"


RogojanAlexCristian

35 Blog postari

Comentarii