USR, MARX RELOADED (II)

Vreți să vedeți profilul viitorului președinte al României? Uitați-vă la Caramitru, acest Troțki combinat cu Pol Pot, asezonat cu Lenin și Soros, al progresismului victorios.

Barna e prea moale. În perspectiva puterii, viitorul este al celor care vor implementa globalismul cu forța: educație sexuală/gender obligatorie din grădiniță; închiderea mănăstirilor întrucât încalcă libertatea persoanei și sunt focare de rezistență la Noua Ordine Mondială; prelevarea de organe fără consimțământul familiei; tolerarea Bisericii după ce va fi împovărată fiscal și obligată să tacă la siluirea societății; naționalizarea copiilor din familiile "tradiționale" refractare la noua direcție a societății; excluderea socială a celor neintegrabili; epurarea universităților de profesorii care se opun misiunii reformatoare a sexomarxismului și teoriei încălzirii globale, controlul permanent al persoanelor; scoaterea în afara legii a medicinei vechi, holistice (fitoterapie, homeopatie, acupunctură șamd) și obligativitatea unor proceduri medicale, inclusiv a avortului în mediile sărace sau religioase; cenzurarea strictă a informației prin închiderea presei și televiziunilor opoziției la Revoluția Mondială șamd.

Vi se pare ciudat că extremistul este tolerat de USR, care nu are nicio poziție oficială în fața abundenței de tâmpenii debitate sentențios de acest semidoct mesianic?
În realitate, marea majoritate a membrilor îl admiră în secret, inclusiv "conservatorii" de curte ai lui Petrov, care au avut în progresista Monica Macovei un ideal politic ce ar trebui continuat de acest radical tulburat.

Iulian Capsali


Denis Marc

30 Blog postari

Comentarii