ALERTĂ RADIAȚII!


Norul radioactiv din nord-vestul Rusiei...

.
Totuși, multă lume e de o naivitate cruntă. Păi ce să te miri că e crezut Pleșu cu minciuna aia strigătoare la cer cum că în spatele Referendumului pentru Familie stă Dragnea, care vrea să scape pușcărie cu legile lui impure puse strategic sub un enunț ambiguu, când sunt anunțat de oameni serioși ca să stau acasă azi și mâine că trece "norul radioctiv".
 
E plin wapp-ul de mesaje de alertă, cu textul următor: "Este recomandat ca maine de la 12 pana luni seara sa nu iesiti prea mult din casa si mai ales la drum. Este bine si sa tineti ferestrele inchise pentru ca atunci trec nori radioactivi deasupra Romaniei dinspre Rusia".
Cu hartă,cu linku' aferent etc.
Mă uit pe hartă, nimic! Linku' idem, nu duce către nicio alertă, totul e în regulă. În schimb sunt înjurate autoritățile că "nu comunică populației pericolul"(sic!)
 
Păi ce să comunice? Că nu e nimic?!
 
Asistăm la un experiment social, probabil, al nu știu câtelea, în care experții în manipulare dau de lucru unora, mai slabi de înger. A, bun, și Rusia, PSD (autoritățile) bla-bla, ca să țină pavlovienii cu reflexele proaspete.
 
PS Văd că acum nici măcar o oră a fost dat următorul anunț: "Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN) şi Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului (ANPM) aduc în atenţia opiniei publice faptul că nu există date care să confirme sau să indice existenţa unor factori de risc radiologic pentru populaţia de pe teritoriul României sau mediu care să impună luarea unor măsuri de răspuns”. Dar nu, poporul vrea musai un nou Cernobîl...
sursa facebook Iulian Capsali
210 Vizualizări