Cum am ajuns aici

Cum am ajuns aici ? <br> <br> <br> <br> <br> <br>Pe la începutul anului 2011 am scris o scrisoare adresată prietenilor mei. Simţeam că ceva în mine s-a schimbat şi în acelaşi timp doream ca şi ei să afle de ceea ce era o noutate pentru mine...

 

Cum am ajuns aici ?

 

Pe la începutul anului 2011 am scris o scrisoare adresată prietenilor mei. Simţeam că ceva în mine s-a schimbat şi în acelaşi timp doream ca şi ei să afle de ceea ce era o noutate pentru mine, nu neapărat pentru toţi prietenii mei. Mi-am adus aminte de acea scrisoare, care am distribuit-o prietenilor împreuna cu un dvd cu filme si cartea lui Sal Rachele,

"Transformări Planetare 2012 – 2030 "

 

În continuare postez acea scrisoare :

 

Dragi Prieteni ,

Mă adresez aşa pentru că acest material, dacă îl citiţi acum, înseamnă că vă consider printre Prieteni, printre cei care aveți curiozităţi, printre cei ce căutaţi răspunsuri sau printre cei care veţi citi acest material, măcar pentru faptul că l-aţi primit de la mine ( pentru a vedea de ce eu, Leo consider important ca voi să ştiţi aceste lucruri ).

 

Mă cunoaşteţi (sau măcar în parte), implicat în activitatea firmei mele, plin de probleme, plătitor de taxe peste taxe, încercând să fiu totodata părinte, coleg, prieten, de ajutor (poate mai puţin în ultima perioadă ), ce să mai, un om care datorită atâtor „sarcini”, simte că clachează . Am început să trec prin diferite momente (perioade), să mă simt furat, de statul meu (tot ceea ce înseamnă instituţii ale statului, justiţie, finanţe, massmedia în mare parte, biserică, sistem de sănătate, mai grav şcoala copiilor mei, etc.), de cei cu care relaţionez, mai trist uneori şi de cei apropiaţi .

Greşesc undeva ? … m-am întrebat, sau ceva egresit in toate astea.

Am început să înteleg că, cu cât muncesc mai mult, doar pentru asigurarea traiului zilnic, cu atât am taxe mai mari, probleme mai mari, mai mulţi nemulţumiţi în jurul meu etc. Deci că întreg sistemul e greşit sau eu aştept de la sistem echivalentul implicării mele ? Oricum, e clar că sunt pe un drum înfundat sau un drum care nu duce nicăieri .

Încep să mă gândesc, că nu mai am timp de pasiunile mele, de citit, de meditat, de lucruri frumoase care să mă bucure, de natură, de dăruit … de viaţă . (poate la fel ca voi)

Dar ceva, în vacarmul ăsta de probleme şi-a facut loc. O să mă refer acum la unele sincronicităţi sau situaţii care s-au sincronizat pentru mine , în aşa fel încât, eu să ajung la multe din informaţiile care am hotărât acum că pot fi utile şi vouă . Am simţit cum ceva diferit s-a expandat, şi-a făcut loc printre grijile şi problemele de care vorbeam mai devreme .

 

Cred că totul a început cu ceva timp în urmă, cu câteva filme documentare (Zeitgeist), care au amplificat în mine ideea că toţi suntem controlaţi şi folosiţi de către o aşa zisă „elită” (Teoria Conspiraţiei). De atunci am început să privesc mai atent ce se întâmplă, de fapt am fost prudent la tot ceea ce până atunci era ceva de genul: dacă specialiştii au zis că e bine asta, înseamnă că ştiu ei mai bine ca mine de ce.

Am început să judec singur ce e bun sau nu pentru mine .

Dar să ajung la sincronicităţi : o reclamă anunţa un seminar al filozofului Bob Proctor . Suna interesant, oferea un secret pentru o viaţă mai bună. Oare ?m-am întrebat sceptic . Am început să caut pe net informaţii şi iată-mă urmărind filmul realizat de Bob Proctor pe această temă, „The Secret”. Îmi dau seama că unele lucruri, sau mecanisme prezentate în film, au funcţionat şi pentru mine într-o anumită perioadă a vieţii . Dar de atunci multe tipare, ritualuri cotidiene, compromisuri, legi, constrângeri, m-au modelat . E greu acum să regăsesc (folosesc) acele mecanisme.

Oricum mesajul filmului a rămas în conştientul si poate subconştientul meu . În lanţul sincronicităţilor, urmează o frază scurtă, scăpată într-o emisiune de ştiri, pe marginea alegerilor prezidenţiale şi FLACĂREI VIOLET, mulţi vă amintiţi asta, de către Oreste ( cel din emisiunea „Codul lui Oreste”). Fraza amintea în treacăt de cristalele de apă a lui Masaru Emoto . Şi ca de obicei, când întâlnesc ceva ce nu înţeleg, încep să caut informaţii. Ajung la descoperirile lui Emoto, şi ale altora, văd documentarul „Apa”, experimentele cu boabele de orez şi brusc, în corelaţie cu Legea Atracţiei (din „The Secret”), înţeleg că gândurile noastre pot influenţa cumva, ceea ce numim materie . Încerc să realizez acasă experimentul cu boabe de orez. Nu insist aici în ce constă acest experiment (fiecare din voi dacă nu ştiti exact acum, ve-ţi şti), dar când, în cadrul acestui experiment, trebuia să emit gânduri negative (de ură, duşmănie, război, etc), am văzut (simţit) că nu pot face asta, ceva mă bloca, nu era în firea mea ( nu mă simţeam bine cu asta ), puteam să o fac doar la nivel de cuvinte, dar nu puteam să simt (gândesc) asta.

 

Oricum m-am documentat (şi experimentat) în chestia cu apa .

Hopa !… deci apa simte gândul nostru (şi răspunde printr-un nou aranjament acestuia), dar şi universul simte gândul nostru, conform Legii Atracţiei, uni oameni (telepați, clarvăzători ) pot recepţiona şi ei conştient aceste gânduri, de fapt şi ceilalţi oameni (care nu simt conştient gândul nostru) sunt influențaţi .

Aflasem ceva minunat, aproape de necrezut (de un om tehnic, logic, Toma Necredinciosul cum eram). Realizam disproporţia ce se forma între ceea ce știam și cât de multe nu știam.

A urmat o carte care prezenta ( din punctul de vedere al autorului ) întâmplări reale (e vorba de „Proiectul Montauk”) . Noi deschideri de înţelegere şi întrebări au apărut .

Documentarea mea continuă, materialele documentare curg către mine fără ca eu să fac un efort mare în a le găsi. (ve-ţi primi de la mine şi aceste materiale documentare).

Între altele, (re)aflu, că toţi avem o protecție (un câmp energetic) în jurul nostru, care e foarte afectat de împăienjenişul de unde electromagnetice artificiale. Mă refer desigur la Aura Energetică. Găsesc pe net un aşa zis dispozitiv de protecţie contra acestor câmpuri perturbatoare (îmi atrage atenţia că dispozitivul folosește o tehnologie nouă, care nu are nimic de a face cu ce a existat până acum). Cu această ocazie, aflu de o expoziţie la Bucureşti, unde se prezenta acest dispozitiv. Aşa că, iată-mă la Bucuresti, vizitând expoziţia. Reperez în primele momente standul unde se prezenta acest dispozitiv. La acest stand, cu ajutorul unei camere GDV, fac o fotografie a aurei mele energetice.

Aura mea era mai mult lipsă decât prezentă, reprezentantul standului ( un cercetător rus) afirmă : „ o singură dată am mai văzut pe cineva atât de slăbit. Nu aveți nici un fel de protecție. La dumneavoastră intră şi iese cine vrea. Da ce lucrati? În ce mediu staţi ? ”.

Am purtat dispozitivul cca. 2 ore, după care am repetat fotografia GDV, mult mai bine acum. De atunci, port mereu cu mine acest dispozitiv. Documentarea mea continuă pe multe fronturi, dar tot ce citeam, vizionam, mă făcea să înţeleg că multe lucruri ne influenţează, chiar dacă noi nu le putem percepe, simţi sau mai bine zis, dacă nu mai putem face asta .

Înţeleg din toate astea că gândul (forma gând) se poate propaga, poate influenţa materia şi vietăţile (inclusiv plantele) sau poate fi citit cu acurateţe de cei capabili (telepatie). Atunci înseamnă că cei capabili să perceapă şi interpreteze aceste gânduri ( telepaţi , mediumuri conştienţi sau în transă), pot recepţiona orice formă gând care străbate Universul.

Citesc într-un ziar local din zona Ardealului, de un bătrân septuagenar, Nicolae Joita Muntean. Printre altele el spune că primeşte răspuns telepatic la orice întrebare de la o entitate inteligentă cu care intră în contact (telepatic). Putem judeca că are o imaginaţie bogată sau … la vârsta lui …

Citesc şi văd mai multe documentare în care apar persoane capabile de astfel de „comunicări” (channeling ), cu entităţi inteligente din afara Pământului. Pentru prima oară încep să primesc răspunsuri, la întrebări mai vechi, care sunt total detaşate de : ritualuri, reguli sociale şi ego-uri umane (pământeşti).

 

Sincronicitatea, acest val de informaţii care curge în ordine (sincronizat) către mine, mă poartă către o carte (pe care v-am oferit-o spre citire şi vouă Dragi Prieteni), care conţine însemnările lui Sal Rachele, un medium care se află în comunicare cu entităţi inteligente pe carel e-a numit „Sferele de Lumina”. Materialul care m-a condus la această carte (aranjat, pentru voi, cronologic în format electronic de mine) e preluat de pe site-ul unui medium român cunoscut sub pseudonimul Baron Munchausen . Va ofer în format electronic şi acest material, realizat foarte explicit şi cu mult har de cel ce se semnează Baron Munchausen . Multe din informaţiile de aici sunt preluate din cartea lui Sal Rachele . În tumultul vieţii mele cotidiene, ceva a făcut în aşa fel, ca eu să am timpul şi mai ales deschiderea către astfel de materiale. Îmi doresc din tot sufletul ca şi pentru voi, Dragi Prieteni, să fie la fel . Doresc ca această carte a lui Sal Rachele, sa o împrumutaţi la rândul vostru tuturor acelor care consideraţi că pot avea un feedback avizat către noi (teologi, preoţi cu har, profesori, cercetători, oameni de ştiinţă, etc.), dar nu în ultimul rând celor pe care îi consideraţi apropiaţi şi cărora aceste lucruri credeţi că le pot fi de mare folos. De asemenea aştept şi de la voi o părere sinceră.

 

În urma la tot ce v-am rezumat mai sus, dar şi a multor altele, ceva din mine s-a schimbat (trezit / activat ) şi iată-ma acum ca un burete (odata uscat) ce se îmbibă însetat din această cunoaştere. Primesc pentru prima oară o înţelegere raţională a spiritualului. Simt că raţionalul şi spiritualul se pot completa avantajos .

 

De un timp, în mintea mea e un continuu dialog, eu cu mine însumi, sau conştientul meu cuconştiinţa mea şi poate uneori cu ceva/cineva chiar mai sus de aceasta .

Nu scrisul este modul meu preferat de comunicare (exprimare), dar acum ceva m-a îndemnat să scriu aceste rânduri . Aşa că iertaţi-mi nepriceperea şi adunaţi esenţa.

O să încerc să grupez pe un DVD , pentru voi Dragi Prieteni, filmele documentare şi articolele scrise care m-au ajutat pe mine în această înţelegere. Desigur, multe dintre ele le ve-ţi găsi şi singuri în căutarea voastră după ADEVĂR .

Pentru cei dintre voi care, aceste lucruri erau cunoscute deja, cosideraţi acest material ca declaraţia mea de a păşi, alături de voi (cei iniţiaţi), înaceastă cunoaştere extinsă .

 

Pentrua cei dintre voi care, simt mari contradicţii între valorile reper fixate în timp în ei şi aceste materiale, am rugămintea să mă ierte şi să citească totuşi (selectiv), păstrând ceea ce corespunde (rezoneaza) cu calea lor actuală.

 

Nu trebuie văzut totul decât ca un punct de vedere interesant, care poate să ne schimbe substanţial unghiul de percepţie al vieţii şi care ne poate fi de folos undeva /cândva, pe calea noastră .

 

Oricum, acest material, nu poate decât să ne facă mai buni !

Lectură (vizionare ) plăcută !

 

Cu mare drag ,
Leo

 

 

Scris de,

Leonard Chesca

Data :01 Februarie 2011

 

 

"Zeitgeist " :

https://www.youtube.com/watch?v=WbcNrgVA9Y8

 

"The Secret ” :

https://www.youtube.com/watch?v=SvTvyeSN_xo

 

"Apa”:

https://www.youtube.com/watch?v=tO44W8UoRa8

 

 

PoatareFacebook :

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200876965594870set=a.10200816415321151.1073741829.1486561754

 

NotaFacebook :

https://www.facebook.com/notes/leonard-chesca/cum-am-ajuns-aici/10200954289047908

 

SkyDrive:

https://onedrive.live.com/view.aspx?cid=011E1F903846956Dresid=11E1F903846956D%213144


Leonard Chesca

4 Blog postari

Comentarii