Cearta din familie

Prin contrele date între Mihail Neamțu și Caramitru jr, asistăm la o reeditare a disensiunilor dintre menșevici (de dreapta, în acest caz) și bolșevici, între Martov și Lenin.

  Ideologia globalistă - o spun de ani de zile - are ca direcție implicită și distrugerea partidelor "tradiționale" (istorice - PNȚCD de ex.) sau fagocitarea lor de către Sistem (PNL și acum PSD), dar și alcătuirea - prin serviciile globaliste și oamenii/banii lui Soros - unor partide proaspete, care să-și asume, fără devieri, Revoluția Noii Ordini.

Caramitru demonstrează foarte clar care sunt dușmanii, corupția fiind un element de bază care înglobează inclusiv "RELIGIA, FAMILIA TRADIȚIONALĂ", precum și "NAȚIONALISMUL DECLARATIV". Acestea sunt direcțiile principale de atac pentru dizolvarea țesutului social, sunt scrise cu litere de foc în Manualul Globalistului scris de Soros.

"Menșevicii", cei care au stat alături de "bătrânii" globaliști antinationali Băsescu și Macovei (apostolul LGBT), propovaduitorii SUE și sprijinitorii acțiunilor #rezist, sunt acum surclasați în discursul public de impetuozitatea revoluționară a useristilor, Caramitru jr. fiind spărgătorul de gheață nuclear sovietic. Fiind însă mai intelectuali, mai retractili în asumarea tuturor obiectivelor revoluționare întrucât cochetează cu Biserica, vor fi spulberați politic (nu că ar fi făcut vreodată ceva, ei fiind doar anexele din jurul camarilei băsiste) de junii "leniniști".

Până la urmă, revoluția #rezist nu mai are răbdare să facă pași mici: ea vrea să transforme România cât mai rapid, fără halte înainte de intrarea în Marea Gară a lui Antihrist.

Să-i lăsăm să-și scoată ochii între ei și să facem ceea ce trebuie făcut, o mișcare suveranista care să apere ce trebuie aparat, ultimele redute în calea anomiei globaliste: Biserica și Familia. Statul național, suveran și independent, unitar și indivizibil (cf. art. 1 al Constituției României) trebuie recuperat cât mai rapid din mâinile Securitățîi globaliste antinaționale, care nu are capacitatea să perceapă, dpdv eshatologic, fiind ori călâi, ori agnostici, care este pericolul unei dictaturi globale. Ei au predat statul corporatocrației, pe care o slujesc precum zeița Kovesi: total, fără nicio milă pentru cei care sunt pe to-do list.

Cum am mai spus, până la urmă revoluționarii puri, leninistii, îi vor "decapita" și pe cei care încearcă formulele de compromis, pe "deviaționistii" menșevici.

sursa facebook : Iulian Capsali


Denis Marc

30 Blog postari

Comentarii