Eleva germana sfatuita sa-si puna hijab ca sa n-o bata musulmanii


Principalul ziar german, BILD, a informat despre hartuielile religioase din partea elevilor musulmani in curtea scolii, in sala de clasa, pe strada.

.

Deasemenea a asemnalat ca profesorii avertizau elevele crestine sa-si puna hijab sau risca sa fie agresate verbal si fizic de catre elevii musulmani, atat fete cat si baieti. O scoala din Frankfurt a intrat in focul criticilor dupa ce directorul, german, i-a spus unei eleve ca ar trebui sa poarte un hijab daca nu vrea sa fie agresata de batausii musulmani.
Mama elevei a spus ziarului Bild ca fiica ei a fost „batuta si atacata verbal in drum spre scoala de un grup de fete musulmane. Ea a explicat ca fiica ei a fost atacata pentru ca „are par blond, ca nu are capul acoperit, ca are un nume germano-ebraic si ca noi suntem crestini”. Hartuiala a fost atat de grava incat eleva de clasa a cincea a ramas cu o „teama groaznica sa mearga la scoala”. Cand mama ei si-a exprimat ingrijorarea in fata directorului scolii, el i-a sa spus ca fiica ei ar trebui sa-si „acopere” capul daca nu vrea sa fie hartuita. Scoala in cauza nu a raspuns cererii ziarului Bild pentru a comenta, totusi, mama a confirmat ca situatia lor este mult mai buna acum, ca si-a scos fiica de la scoala. Au existat si alte cazuri recente de agresiune religioasa in scoli din Germania.
Bild a mentionat, de asemenea, un caz din Bavaria, in care un tata a spus ca fiul si fiica sa au venit acasa intr-o zi panicati pentru ca un copil musulman le-a spus ca le va taia capul deoarece sunt crestini. In Bonn, o mama a spus ca fiica ei a trait o experienta similara: „Fiica noastra si mai multi colegi de clasa a treia au fost supusi presiunii de catre un coleg de clasa musulman. Ei au fost amenintati cu cuvintele: „Parintii tai vor arde în iad fiindca nu cred in Allah”. Agresiunile religioase au fost in special mai raspandite in Berlin, unde multe scoli au numar mare de elevi din familii de imigranti musulmani. Continuare in https://karensmithdotblog.wordpress.com/…/eleva-germana-sf…/

Facebook

67 Vizualizări
Comodo SSL