Retele sociale sau retele de socializare din Romania


Romanii sunt foarte activi pe retelele de socializare, in principal pe Facebook. Dar iata ca avem retele sociale romanesti. Tecunosc.ro este o retea de socializare pe nisa spirituala. Relatii.ro este o retea de socializare pe nisa de Relatii, nu neaparat relatii de dragoste.

.

Romanii sunt foarte activi pe retelele de socializare, in principal pe Facebook. Dar iata ca avem retele sociale romanesti. Tecunosc.ro este o retea de socializare pe nisa spirituala. Relatii.ro este o retea de socializare pe nisa de Relatii, nu neaparat relatii de dragoste. Relatiile sunt foarte multe feluri. Fara relatii sociale riscam sa ramanem singuri si izolati.

Apreziez reteaua sociala tecunosc.ro care este in principal atasata spiritualizatii crestine. Am descoperit-o intamplator pe internet. Este o canal de socializare pentru cei dintre noi care suntem interesati de latura spirituala, de la latura credintei si nu numai. Este o idee originala.

Af fi placut sa vedem mai multa implicare din partea utilizatorilor care si-ar putea impartasi gandurile si parerile pe  aceasta retea sociala romaneasca. Sa speram ca administratorul va pastra acest proiect multi ani de acum incolo. Cu cat va deveni mai cunoscut, cu atat se vor inscrie mai multi membri.

O platforma oarecum asemanatoare de retea sociala (popular numita retea de socializare) am pus si noi online de curand, se numeste Relatii.ro iar adresa este https://www.relatii.ro

Doamne ajuta.

 

 

98 Vizualizări
Comodo SSL