Femeia asta, "a vazut" si a vorbit acum... 12-14 ani despre pericolul islamului, iar noi, astazi, ne-am lasat ... cuceriti!

" ... indivizi camuflați în profesioniști, în intelectuali, în burghezi, civili deci, în aparență inofensivi, cei care constituie țesutul modern al războinicului sfânt.
Sunt oaspeții pe care îi învățăm cum se folosește un computer sofisticat... cum se gestionează o campanie financiară sau un site Internet... cum se exploatează lumea informației, a mass-media, care, cu minciuni, manipulează creierul persoanelor de bună-credință...

Poartă cravată, spun că respectă creștinismul și acceptă democrația, au excelente raporturi cu partidele noastre politice. Cu sindicatele noastre, primăriile noastre, posturile noastre de televiziune, ziarele noastre.

Trăiesc în inima unei societăți care îi găzduiește fără să discute deosebirile dintre noi, îi acceptă fără să controleze intențiile lor rele și fără să penalizeze acțiunile lor rele. O societate care îi protejează cu deschiderea ei mentală, permisivitatea ei, principiile sale liberale, legile sale civilizate...

... Cruciada în sens invers, cruciada noilor mauri durează de mult timp. Este de acum încolo ireversibilă și pentru a înainta nu are nevoie de armate care să dărâme zidurile Constantinopolului cu lovituri de tun.

Cu loviturile de tun în mila noastră, în slăbiciunea noastră, în orbirea noastră, în masochismul nostru, zidurile orașelor noastre au căzut deja: Europa este pe cale să devină o gigantică Andaluzie.

De aceea noii mauri cu cravată găsesc mereu tot mai mulți complici, fac tot mai mulți prozeliți. De aceea se schimbă, pretind tot mai mult, obțin tot mai mult, fac tot mai mult pe stăpânii.

Și dacă nu suntem atenți, dacă rămânem inerți, vor găsi tot mai mulți complici. Se vor schimba, vor pretinde tot mai mult, vor obține tot mai mult, vor face tot mai mult pe stăpânii. Până când ne vor subjuga complet. "
http://inliniedreapta.net/dere....ferinta/europa-este-

Europa este pe cale să devină o gigantică Andaluzie - În Linie Dreaptă
Favicon 
inliniedreapta.net

Europa este pe cale să devină o gigantică Andaluzie - În Linie Dreaptă

„Cruciada noilor mauri durează de mult timp. Nu are nevoie de armate care să dărâme zidurile Constantinopolului cu lovituri de tun.” - Oriana Fallaci