3 yrs ·Translate

👉17.02.2021 Guvernul Câțu tăiat aproape 89% din banii alocați Cultelor pentru anul 2021
⁉️ 05.04.2021 Florin Cîțu: E nevoie de implicarea bisericii în campania de vaccinare, mai ales în mediul rural. E nevoie ca toți românii să aibă informații
👉20.10.2016 Klaus Iohannis : "Este greşit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios şi a solicitărilor ultimative. Eu nu cred în ele şi nu le sprijin. Sunt adeptul toleranţei, al încrederii şi deschiderii spre celălalt"
⁉️ 17.02.2021: Klaus Iohannis a discutat cu Patriarhul Daniel despre campania de vaccinare
👉31.10. 2020 CTP: " Pentru a prosti oamenii, șarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică, o dă direct ca o strigătură pentru vitele ce le păstorește"
⁉️27.04.2021 CTP : " Dacă ar ieși Patriarhul Daniel și ar anunța public faptul că s-a vaccinat anti-Covid, ar ajuta foarte mult campania de imunizare a populației"
Daniel Constantin : Bah, baiatule... când trebuie să ajungi să convingi oamenii prin emoție și rugăminti, când îl introduci pe Dumnezeu și mai adaugi și ceva de mama, of of, de la manelisti, ca să mearga lumea să se vaccineze... e de boala copiiilor.
Ajungi să implementezi un act medical cu cădelnița, tămâie, lumânări și stat sub patrafir? Cu moaste și pupat de icoane?
Deci nu mai vb de un act medical, științific, explicat și detaliat de către specialisti, așa cum ar fi normal, ci o dăm cu Doamne ajuta!
Cu hai tata părinte, după ce o termini Matei și mai zici ceva și de Luca, zi ceva și de mântuitorul și salvatorul nostru Pfizer, lăudat fie-i CEO'ul și acționarii săi.
La împărtășanie, dacă e cazul, după trup și sange, bagă-i și o seringa.
Baaaaaa!!!!
Până acum ați râs de credincioși și de Biserică! (...)
Cum bah după mai bine de 1 an să nu fi capabil să explici oamenilor niște treburi?
Să apelezi la vrajeli d-astea emotionale, la subtilități sufletesti, la cântat, fie manelistic fie bisericesc? Păi așa puneți voi în aplicare noile descoperiri ale științei? Pe manele? Cu lumânări și tămâie?
Poate băgați direct Prohodul...
Sau în timp ce intru în spital o să puneți în boxe la maxim "Aș da zile de la mine să-l bag pe Johnson în tine"?
Grupul de strategie...? Io cred că ați jucat învârte sticla, și v-ați pupat între voi. La ce buze are Gheorghiță... 😉Sau pur şi simplu ar trebui să va schimbați numele în Grupul De Ce Dracu Facem Frate Că Nu Ne Pricepem Nici La Comunicare Nici Nimic.
Rău e bah să ajungeți la mâna celor pe care îi huliti de atâția ani. Ați taiat banii Catedralei Mântuirii și acum aveți nevoie de ea.
Mai mult, după ce că nu ați jurat cu mâna pe Biblie o ardeți la tv cu Hristos a înviat!
Cum mah să ajungă medicii să ne trimita la preoți și la Salam ca să ne explice ăia de ce trebuie să facem injecție? Cum așa?!
Noroc că nu ne trimiteți la vrajitoare, la alea de dau cu ghiocul. Maria Câmpina, fiicele ei, regina magiei albe samd. Sau poate încă nu v-a trecut prin cap.