Mihai Fandel  au adăugat fotografii noi 8 martie bolșevism
4 yrs ·Translate

Ori de câte ori vedeți isteria și forfota de 8 martie să vă amintiți sau măcar să aflați dacă nu știați până acum, care sunt adevăratele origini acele acestei sărbători bolșevice: ziua de 8 martie 1917, începutul revoluției bolșevice din Rusia.

Oricât ar încerca propaganda progresistă s-o dreagă sau s-o scalde cu mitingul sau greva mai mult sau mai puțin inexistentă de la New York a muncitoarelor "capitaliste" americane, acel eveniment la care fac progresiștii pe stil nou referire, a avut loc pe 28 februarie, nicidecum pe 8 martie, ziua în care Lenin declară Ziua Femeii.

Așa că faimoasa așa zisă grevă a unor textiliste din New York n-are nici în clin nici în mânecă, cu Ziua Internaţională a Femeii stabilită pe 8 martie.

Într-o țară precum a noastră, care a suferit atât de mult din cauza bolșevismului, cu vârfuri de suferință precum experimentul Pitești, Fântâna Albă, Masacrul de la Lunca, Masacrul de la Olănești, deportările sovietice din Basarabia și Bucovina, foametea organizată din 1946-1947, abatorizarea elitei culturale, spirituale, militare și politice românești, deznaționalizarea românilor din Basarabia, Bucovina de Nord și Regiunea Autonomă Maghiară, plus multe alte blestemății întreprinse împotriva poporului român, mai este loc de o zi precum 8 martie? Ne lasă sufletul să sărbătorim inconștienți începutul tăvălugului bolșevic care s-a bătut la începutul secolului trecut asupra lumii, călcând sub cizma sovietică inclusiv sufletul neamului românesc?

image
image
image
image