Distribuie și tu - https://m.facebook.com/story.p....hp?story_fbid=258247

Lupii Albi #Rezistã ?✌️ Avem încredere în Radio Cuibul Lupilor Albi, în acţiunile Radioului Dacic și patriotic şi în sprijinul pe care voi îl veți acorda acţiunilor noastre. E motivul pentru care te invit să susții și tu activitatea Radioului Cuibul Lupilor albi printr-o donație recurentă, astfel încât echipa să poată continua să se organizeze, pentru a sprijini și alte cauze. Făcând aceasta, putem spera să avem parte și de alte activități necesare pentru România - cum, credem noi, a fost de la strămoșii de sus. Am făcut 5 ani de activitate. Radio Cuibul Lupilor Albi a reunit sub sloganul Nimic pentru noi totul pentru patrie numeroase activități importante pe radio, a realizat acțiuni de solidaritate cu tinerii și a construit un loc unde toți adevărații români de pretutindeni s-au reunit de-a lungul anilor in online pentru ca România și DACIA de altădată să fie cunoscută, așa dar prin noi putem crea frumosul și plăcutul de altădată, la luarea adevăratei credințe milenare in Zamolxis. Radio Cuibul Lupilor albi a sprijinit și alte grupuri de inițiativă, cum ar fi tinerii de peste tot care solicită unirea forțelor lui Mocanu Andrei tânăr fiind și el. Puteți să contribuiți lunar cu o donație pentru a ne asigura că Radio Cuibul Lupilor albi rezistă în continuare? Banca: Raiffeisen Bank Numar cont IBAN: RO95RZBR0000060021050593 Swift: RZBRROBU Bic: RZBR Mocanu Andrei Sau și pe PayPal: radiocuibullupiloralbi@gmail.com WU: MOCANU ANDREI  Haideţi să rămânem treji şi gata de acţiune geto-dacã!  Cu mult respect, Andrei Mocanu director Radio Cuibul Lupilor albi.
Favicon 
m.facebook.com

Lupii Albi #Rezistã ?✌️ Avem încredere în Radio Cuibul Lupilor Albi, în acţiunile Radioului Dacic și patriotic şi în sprijinul pe care voi îl veți acorda acţiunilor noastre. E motivul pentru care te invit să susții și tu activitatea Radioului Cuibul Lupilor albi printr-o donație recurentă, astfel încât echipa să poată continua să se organizeze, pentru a sprijini și alte cauze. Făcând aceasta, putem spera să avem parte și de alte activități necesare pentru România - cum, credem noi, a fost de la strămoșii de sus. Am făcut 5 ani de activitate. Radio Cuibul Lupilor Albi a reunit sub sloganul Nimic pentru noi totul pentru patrie numeroase activități importante pe radio, a realizat acțiuni de solidaritate cu tinerii și a construit un loc unde toți adevărații români de pretutindeni s-au reunit de-a lungul anilor in online pentru ca România și DACIA de altădată să fie cunoscută, așa dar prin noi putem crea frumosul și plăcutul de altădată, la luarea adevăratei credințe milenare in Zamolxis. Radio Cuibul Lupilor albi a sprijinit și alte grupuri de inițiativă, cum ar fi tinerii de peste tot care solicită unirea forțelor lui Mocanu Andrei tânăr fiind și el. Puteți să contribuiți lunar cu o donație pentru a ne asigura că Radio Cuibul Lupilor albi rezistă în continuare? Banca: Raiffeisen Bank Numar cont IBAN: RO95RZBR0000060021050593 Swift: RZBRROBU Bic: RZBR Mocanu Andrei Sau și pe PayPal: radiocuibullupiloralbi@gmail.com WU: MOCANU ANDREI Haideţi să rămânem treji şi gata de acţiune geto-dacã! Cu mult respect, Andrei Mocanu director Radio Cuibul Lupilor albi.

Lupii Albi #Rezistã ?✌️ Avem încredere în Radio Cuibul Lupilor Albi, în acţiunile Radioului Dacic și patriotic şi în sprijinul pe care voi îl veți acorda...