Aici se afla fosta cabana de vanatoare a lui Ceausescu,cabana acaparata de politicieni si tinuta ca o casa de toleranta a lor,unde impreuna cu interlopii traficanti de carne vie isi faceau de cap.

Mai pe romaneste,in aceasta Cabana ascunsa pur si simplu in padurea Resca,politicieni magistrati politisti si interlopi,dadeau chefuri impreuna ,si ca distractia sa fie completa,erau aduse ''PROSPATURI'' pt placeri carnale.

Ultimul chef s-ar fi dat acum o luna jumate-doua luni,nu cumva Luiza a facut si ea parte dintre fetele puse pe tava nenorocitilor corupti pt consum?
Ne mai intrebam de ce s-a vrut ca Alexandra si Luiza sa fie declarate decedate? Simplu,pt a se inchide cat mai grabnic cazul,si a nu se ajunge pana la ei,dar spun eu,GHINION domnilor,buba s-a spart,incepe sa iasa puroiul.

Sa ne intelegem bine,Dinca era doar un sclavete care racola prospaturi si le furniza smecherilor,iar Alexandra nu a fost arsa,a fost scoasa pe poarta din spate si dusa,dealtfel se si justifica de ce acel politist a sunat-o de pe telefon particular pe Alexandra si a stat 20 min cu ea de vorba,iar procurorul de la #rezist Popescu Cristian nu a permis intrarea in curte pana a doua zi.

image