5 yrs ·Translate

ALEXANDRA la 112 - Înregistrarea audio completă a celor 3 apeluri

Ce răspunsuri de ,,112" ştie deşteapta aia să dea la telefon.....oare şi aici eşti angajat pe ,,nepotisme" şi cît de neprofesionist eşti? 😠🤬
Deci....cred că sînt şi vietăţi de astea (că oameni nu le poţi spune că degeaba seamănă cu un om) care umblă lobotomizaţi, fără să-şi dea seama.

Bun, în regulă, înţeleg că trebuie să-ţi păstrezi calmul dar trebuie să ştii să te şi pui în ,,păpucii omului"....Dacă ar fi putut, cred că o luau şi la palme. ,,Ce ai fată? Revino-ţi! Ia zi de une îl cunoşti pă ăla, mîncaţi-eaş!" Zici că or dat securiştii peste ea.

Fata trebuia (în mintea lor) să-şi ceară scuze de la ei şi să se lege şi mai tare de ceva, ca să nu fie dusă de acolo în altă parte....
Doamne....pe cîţi îi laşi tu să-ţi sară gardul....Iadului :'(
ALEXANDRA la 112 - Înregistrarea audio completă a celor 3 apeluri

Any Chelaru
„Am trimis, rămâneți acolo". In momentul in care cineva este răpit,nu ai cum sa ii spui să rămână acolo. Ar fi trebuit să o învețe ce sa facă,nu sa tipe la ea.

Gabriel Serban
Efectiv,o cearta.Pur si simplu,o cearta.Iar ea inainte sa inchida spune"buna ziua"....cat bun simț si ce copil bine crescut

Mandarina
Eu cred ca oricine cu putin creier ar fi stiut ce sa ii zica fetei. Eu cred ca si tu si eu si nana Floarea puteam sfatui mai bine fata...si sa nu fim imbecili sa o si sunam inapoi cand fata zice vine, vine! Doamne cred ca daca suna pe altcineva ajungea mai repede.

Adrian Sarbu
Alexandra referindu-se la călăul ei îi spune „dumnealui” ... „un domn m-a luat” ... Pe cât a fost ea de elegantă în exprimare pe atât de incompetenți și ticăloși interlocutorii ei... Fosile comuniste împuțite, moarte și neîngropate. Atâta greață au pe ei majoritatea bugetarilor ... fie din poliție, fie din spitale, fie de la ghișee... trebuie să te închini la ei ca la Dumnezeu ca să îți ofere ceea ce sunt datori să facă în cadrul serviciului pentru care sunt plătiți.

just4u deny
Doamne nu mai pot! Auzi păi de ce îţi este frică? Mai că il bufneşte şi râsul.Nesimţitule tu ai copii? Ar fi trebuit să vb cu ea ca şi cum ar fi fost copilul tău. 😭😭😭😭

Mihamih Razva
practic...să numai deranjeze atât...că poliţia și așa a răspuns atât de greu...stai acolo să te violeze...să te bată...să mori liniștită...ne cam deranjezi...doamne prin ce trec părinţii acestui copil....!!!!! NU SE POATE...DECI NICI CA OM NU SE VORBEȘTE AȘA...DAR PROFESIONAL. PLĂTIT DIN BANII PUBLICI...

gigi marfa
Se asculta telefoanele zi de zi, ROALERT are acces la telefonul meu sa-mi spameze mesaje cand i se scoala că face teste DAR cand e vorba sa localizați un telefon CU CARE ATI STAT IN APEL DE 3 ORI si nu sunteti in stare.. POLITIA ROMANA, ROMANIA, COLECTIV, NE FACEM DE RÂS IAR. ma așteptam să ne facem iar de ras. Dar nu asa ma baieti. Nu asa. Mai aveti si tupeu sa ziceti ca ati procedat conform procedurilor. Demisia toti, capul în pământ unde vă sta si creierul.

Adelina M
Nu pot sa ascult, nu pot. Ma îngrozește pana in măduva oaselor. Doamne, doamne, bietul copil nevinovat. Mititca.. nenorociții nu au ajutat-o cu nimic.
Gabriel Serban
Nu numai ca nu o ajuta,dar o cearta...efectiv o cearta.si copila vorbeste despre ala cu "dumnealui",iar cand inchide spune "buna ziua"...cat bun simț si ce copil bine crescut.....of,of,of...

Marci P
aceste dudui au fost intrerupte din discutiile lor banale zilnice de Alexandra gen cum se fac sarmale daca sotul taximetrist le aduce flori la sfarsit de zi sau le scot sambata la o ciorba in oras. Logic ca au devenit frustrate intrerupte din discutii...Ce opertatoare ? Niste ciuperci

Liliana Nisipeanu
Este cutremurător ce s-a întâmplat. O societate în moarte clinică, numai incompetenți peste tot, pentrucă valorile ne-au părăsit. Sunt multe de spus, dar în zadar!Nu cred în nicio schimbare,cei demiși sunt avansați în alte funcții și tot așa.Nu au nici un fel de pregătire, sunt catastrofă!

Alien Whateverr
Ăla nu e polițist, ăla are limbaj și atitudine de taximetrist. Ăia care ar trebui să ne protejeze ne omoară, fraților! Noi trebuie să nu mai tolerăm astfel de indivizi! Pune-ti mâna pe telefoane și filmați când vedeți o așa zisă “acțiune” a poliției, că ăștia nu doar că sunt corupți, dar încalcă legile și ne omoară, fraților! Reclamați orice mică abatare a acestor indivizi! Implicați-vă, fraților, că nimeni nu este de partea noastră! Știți cum facem cu gunoiul când trebuie sortat ? Asta va trebui să facem cu nemernicii ăștia! Un copil de 15 ani și-a înfruntat cele mai mari coșmaruri...noi va trebui să ducem lupta ei mai departe! Curaj!

Viorela Cafadaru
Te mai si rastesti la bieta fata care v-a rugat sa ramaneti cu ea la telefon pana ce soseste politia. Daca ai fi in fata mea te-as omori cu mainile goale. Nu sunteti in stare sa urmati un protocol. Nu sunteti in stare sa cereti ajutor daca ati fost depasiti de situatie. Trebuia sa declarati ca o situatie de alerta de gradul 1. Cretinule. Asta e... romanii care se dau buni la toate. Incompetenti, neinstruiti, prosti.

Iuliana Alina
Puscarie pentru cele doua operatoare STS si politist. Este inadmisibil sa vorbesti cu atata superioritate si pe un ton atat de zeflemitor cu un om aflat in primejdie. Este inadmisibil ca ocupand un astfel de post sa fii complet neprofesionist si sa dai dovada de o asemenea neglijenta. Biata fata, cu toata frica adunata in suflet si in ciuda traumei si a ranilor fizice vorbeste atat de respectuos, ca te infioara diferenta dintre ea si cei de la capatul celalalt ar firului. Un copil educat si cu prea mult bun simt pentru o tara bolnava de incultura. Un copil respectuos, care nu ar fi trebuit sa se nasca aici. Oriunde ar fi avut o sansa la viata, dar nu aici.
Suntem pierduti!

Suflet bun, sa fii linistit acolo unde esti, ne-ai predat o lectie extrem de valoroasa, pe care sper ca cineva sa o valorifice in memoria ta!

gigi marfa
"n-are cum să zboare" BAAAAA, MORȚII VOȘTRI DE RETARDAȚI, AR TREBUI SĂ VĂ TELEPORTATI BAAA SCLAVILOR, BAAAAAA.. "țineți linia ocupata" baaaaa cat tupeu jegos, cumpărați ba mai multe linii ba incompetenților ca bani aveti, oameni aveti, baaa cretinilor ar trebui sa va lasam pe toti 48h cu criminalu in aceeasi camera sa va 'uta in cur.

https://www.youtube.com/watch?....v=1UgLKYB68XU&fb