5 yrs ·Translate ·Youtube

Dragi prieteni,

Astazi am castigat o mare victorie! Presedintele Romaniei a ascultat solicitarea noastra si a trimis Parlamentului, spre reexaminare, legea perfida initiata pentru distrugerea Defileului Jiului.

https://www.presidency.ro/ro/m....edia/decrete-si-acte

Din textul cererii de reexaminare, care include conventiile amintite de noi, rezulta clar ca demersul Presedintele Românie este o consecinta a solicitarii noastre, a puhoiului de e-mailuri pe care l-a primit de la noi. Este clar ca am fost ascultati noi, simplii cetateni. Fapt ce ne da sperante privind democratia din Romania, implicit privind protectia naturii.

Dupa ce v-am rugat sa trimiteti acel text catre presedintele Klaus Iohannis, demersul nostru a fost popularizat, in articole precum acestea:

https://www.g4media.ro/un-grup....-de-ecologisti-ii-ce

https://www.g4media.ro/cine-e-....deputata-psd-elvira-

https://www.pandurul.ro/artico....l/cer-blocarea-legii

Iar ieri a fost o emisiune mai ampla la TVR Cluj, cu privire la acest demers abuziv:



Acum este esential sa nu ne culcam pe-o ureche, pentru ca legea se intoarce in parlament, iar distrugatorii naturii nu renunta, atata vreme cat mai este vreun rau care curge pe albia sa naturala, cu debitul sau natural. Va rog sa popularizati, prin ce mijloace aveti la dispozitie, acest proiect legislativ criminal. Poate totusi o parte din cei care au votat legea isi amintesc ca au constiinta... Unii poate ca nici nu si-au dat seama ce voteaza.

Multumesc!

Calin Dejeu