5 yrs ·Translate

https://independentajustitiei.....wordpress.com/2019/0 ;
http://www.national.ro/dezvalu....iri/lazar-protocol-s
DE CE KLAUS IOHANNIS ESTE UN PĂGÂN, STRĂIN DE ROMÂNIA ?
1.s-a opus pe toate canalele media posibile familiei tradiţionale formate din bărbat şi femeie.
2.a încurajat prin declaraţii publice legalizarea LGBT.
3.a numit poporul român „creştini fanatici”.
4.în toate declaraţiile publice susţine interesele multinaţionalelor.
5.a respins de la promulgare legi naţionale cum ar fi Legea Offshores şi Legea Fermierilor.
6.a declarat în Consiliul UE că prioritare sunt interesele UE, nu ale statelor membre, la preluarea preşedinţiei rotative de către România.
7.declaraţii “celebre cum ar fi: “nu putem impune taxe partenerilor noştri strategici” (când a respins de la promulgare Legea Offshores), “nu putem impozita cifra de afaceri a corporaţiilor şi nici taxa activele bancare, deoarece trebuie să ne respectăm partenerii strategici”, “România se va angaja în viitor să aloce 3% PIB pentru înarmare”.
8.susţine statul paralel, adică instituţiile statului controlate direct din afară pentru a sluji interese favorabile corporaţiilor, cum ar fi SRI, SIE, DNA, DIICOT.
9.nici un preşedinte din istoria României nu a dezbinat în aşa hal poporul român, surclasându-l chiar şi pe Băsescu, alt păgân, străin de România.
10.susţine principiile noii ordini mondiale (agenda Soroş), iar eu nu cred în coincidenţe!
11.A retrocedat din patrimoniul naţional active ale statului în valoare de miliarde de euro, gratis Forumului Democratic German, iar acum statul român plăteşte chirii exorbitante către extremiştii germani!
12.S-a opus recuperării datoriei istorice pe care Germania o are către România!
13.A refuzat despăgubirile pe care statul suedez trebuia să le plătească României.

AICI AVETI TOTUL PENTRU SANATATE https://docdro.id/g6jULRW ;

Daca Kovesi ajunge procuror sef european o ia consilier pe Monica Macovei. Dosar 40 de mil. euro pe numele lui Macovei la DNA a inchis de Kovesi – Independenta Justitiei
Favicon 
independentajustitiei.wordpress.com

Daca Kovesi ajunge procuror sef european o ia consilier pe Monica Macovei. Dosar 40 de mil. euro pe numele lui Macovei la DNA a inchis de Kovesi – Independenta Justitiei

Zbaterea Monicai Macovei pentru a o avea pe Laura Codruta Kovesi in pozitia de procuror sef european vine ca urmare a unei intelegeri dintre cele doua: daca Kovesi ajunge in pozitia respectiva o va lua consilier pe Monica Macovei, spun surse de la va