GATA, NE-A AJUNS CU EI!!!
“Frați români, în situația geopolitică actuală trebuie sa lăsăm ura și dezbinarea dintre noi, dupa data de 10 Septembrie trebuie sa ne vedem toți naționaliști, patrioți indiferent de culoarea politică în Piața Victoriei sa dăm guvernul jos și așa zisa Elită Românească care de aproape 34 de ani conduce această țară!
Agentul neamț Klaus-Werner Iohannis a negociat cu americanii cedarea Ardealului și intrarea României în război contra Rusiei.
Acum e momentul, vă chemăm “la luptă” și la unire într-un singur gând și urmând o singură idee pe care știm că v-o doriți cu toții demiterea Președintelui României și a Guvernului României, acum e rîndul românilor!
Ne iau locurile de muncă, ne iau toate libertățile și ne îngrădesc tot ceea ce avem noi mai sfânt. Atunci, singura soluție e să fim uniți.
Stăpâni în țara aceasta suntem noi!!!
O femeie de etnie minoritar-persecutată naște pe trotuar la Urziceni, că n-a fost primită în spital. Un fleac. Au ciuruit-o.
O femeie moare în chinuri la Botoșani, de probleme obstetrico-ginecologice, după ce a urlat o noapte întreagă de durere și nimeni din spital n-a băgat-o în seamă. Un fleac. Au omorît-o. Avea 3 copii acasă.
O femeie e operată de hernie abdominală la Tîrgu Jiu, când de fapt ea era însărcinată în luna a-9-a. Un fleac. Niște profesioniști.
O adolescentă din București e momită la Piatra Neamț de un momitor, la fel de adolescent, care îi dă droguri, abuzează sexual de ea și o face praf. Fata moare în urma unei hemoragii masive. Nimic grav. Doar un copil mort. România lucrului bine făcut.
O adolescentă își omoară cea mai bună prietenă la Mangalia, tot adolescentă și ea, o tranșează o pune în valiză și o ascunde sub o bancă. Nimic grav. Doar un copil mort. România normalității necesare.
Un adolescent rupt de drogat omoară cu o mașină puternică 2 tineri în Vama Veche și rănește grav alți 3 sau 4, spulberîndu-i practic de pe șosea. Unul este rupt în asemenea hal de impact încît trupul zace într-un șanț iar picioarele în șanțul celălalt (nu vreți să vedeți pozele, sunt cutremurătoare). Poliția îl oprise pe șofer de două ori în acea noapte, îl găsise fără RCA și cu droguri în mașină și totuși îi dăduse drumul în ambele cazuri, testîndu-l doar de consum de alcool. Un fleac. România educată.
Un tânăr în Sîntimbru, județ Alba, spulberă cu mașina un grup de tineri de pe șosea, tot noaptea, 3 tineri mor pe loc. Șoferul tânăr nu era drogat, era “doar” beat. Programul “România educată” continuă neabătut.
La Crevedia, județ Dâmbovița, în marginea Bucureștiului, o stație clandestină GPL explodează din cauza faptului că cel care manevra transferul dintr-o cisternă într-un rezervor subteran fuma, iar furtunul care transfera gazul lichefiat s-a desprins și gazul a ajuns la țigara aprinsă. Urmează o explozie intensă, ard oameni pe stradă. Vin pompierii la fața locului, încearcă să stingă cisterna în flăcări. Alte două explozii și mai cutremurătoare distrug totul în jur. Aproape 50 de răniți, cei mai mulți dintre ei cu arsuri de gradul III pe tot corpul. Deja doi morți. Nu vreți să vedeți filmele care circulă în social media cu răniții tratați pe marginea drumului. Peisaj apocaliptic. Un fleac. România lucrului bine făcut.
Am uitat ceva? S-a mai întîmplat ceva în ultimul timp în țara aceasta? A, da. Un fleac. Un fapt minor. România nu mai are nici o instituție de învățămînt superior în Top 1000 Shanghai. România educată, două mandate de împliniri mărețe.
Noroc că, la schimb, marele artist la fel de minoritar Gheboasa și-a prezentat la vestitul festival meritocratic Untold programul valorico-ideologic plin de expletive și de conținuturi explicit sexuale, inclusiv încurajare de consum de droguri. Nu că ar fi avut nevoie micuții de încurajări, fiind bine știut că Untold este o mare academie de tras pe nas în mod colectivo-tefelist. Un fleac. Niște morali de-ăia portocalii, necesari.”