Dupa un anumit timp, omul învață să perceapă, diferența subtilă între a susține o mână și a înlănțui un suflet,.....
Și învață că amorul nu înseamnă a te culca cu cineva și că a avea pe cineva alaturi, nu e sinonim cu starea de siguranță,..și așa, omul începe să învețe,… că saruturile nu sunt contracte și cadourile nu sunt promisiuni.
Și asa, omul începe să-și accepte căderile cu, capul sus și ochii larg deschiși,...
și învață să-și construiască, toate drumurile bazate în ASTAZI si ACUM,....pentru că terenul lui MAINE este prea nesigur pentru a face planuri… și viitorul are mai mereu o mulțime de variante, care se opresc însă la jumatatea drumului.
Cu timpul, înțelegi că doar cel care e capabil sa te iubească cu defectele tale, fără a pretinde să te schimbe, îți poate aduce toata fericirea pe care ți-o dorești.
Ajungi cu timpul să înțelegi că adevărații prieteni, sunt
numărați,...și că cel care nu luptă pentru ei, mai devreme sau mai târziu se va vedea înconjurat doar de false prietenii.
Cu timpul înveți că a scuza, e ceva ce poate face oricine, dar ca a ierta, asta doar sufletele cu adevărat mari o pot face.
Cu timpul, îți dai seama că fiecare experiență trăită alaturi de fiecare ființă, nu se va mai repeta niciodată.
Cu timpul îți dai seama că în realitate, cel mai bine nu era viitorul, ci momentul pe care-l trăiai exact în acel moment.
Cu timpul, vei vedea că deși te simți fericit cu cei care-ți sunt împrejur, îți vor lipsi teribil, cei care mai ieri erau cu tine și acum s-au dus și nu mai sunt.
Cu timpul vei învăța că încercând să ierți, sau să ceri iertare, să spui că iubești, să spui că ți-e dor, să spui că ai nevoie, să spui că vrei sa fii prieten,...... dinaintea unui mormânt,...
nu mai are nici un sens.
Dar din păcate, se învață doar cu timpul…
"Un om cu sufletul frumos are întotdeauna un zâmbet de oferit acelora care au uitat să zâmbească, oricât de trist ar fi.
Un om cu sufletul frumos va avea mereu lacrimi de dor, de recunoștință și pentru a plânge alături de un suflet îndurerat.
Un om cu sufletul frumos, va avea întotdeauna vorbe calde și încurajări, pentru aceia aflați în suferință, oricât de mult ar suferi el însuși.
Un om cu sufletul frumos, va avea intotdeauna o îmbrățișare de oferit, chiar daca a fost sărăcit de îmbrățișări de catre oameni care l-au rănit.
Un om cu sufletul frumos, nu este perfect și nu este fără de greșeală, dar se străduiește să fie cât mai bun și să se corecteze.
Un om cu sufletul frumos va ierta înainte să i se ceară iertare.
Un om cu sufletul frumos, iubește chiar dacă el nu este iubit...!!"
Iti doresc sa fii un om iubit de toți cei din jurul tau...!!

image