miliSoft educatie neconforma
miliSoft educatie neconforma

miliSoft educatie neconforma

@milisoftedu

2018-04-23 Franta Primăria din Paris a decis înlocuirea formulei mamă și tată
cu ”părinte 1” și “părinte 2” în actele de stare civilă.
„Ce mai urmează acum, numerotarea copiilor?”, întreabă Le Figaro
de Alexandra Rizea Publicat: Luni, 23 aprilie 2018, 00:15
Sursa: https://www.activenews.ro/exte....rne/Primaria-din-Par

Decizia a fost luată pentru a pune capăt „discriminării cuplurilor homosexuale, care reprezintă în prezent doar puțin peste 3% din uniunile din Franța, potrivit INSEE”, scrie „Le Parisien”. În motivarea deciziei se arată că „e anormal ca platforma administrației să nu permită părinților care trăiesc în cupluri de același sex să facă cereri administrative, ca și ceilalți părinți”, iar „aceasta reprezintă o încălcare a egalității de drepturi în fața administrației”.
„După legea din 2013 privind căsătoria pentru toți, cuplurile de același sex care doresc să facă demersuri administrative legate de paternalitate nu dispun de formulare adaptate situației lor [...]

Primăria din Paris a decis înlocuirea formulei „mamă și tată” cu „părinte 1 și părinte 2” în actele de stare civilă. „Ce mai urmează acum, numerotarea copiilor?”, întreabă Le Figaro | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Primăria din Paris a decis înlocuirea formulei „mamă și tată” cu „părinte 1 și părinte 2” în actele de stare civilă. „Ce mai urmează acum, numerotarea copiilor?”, întreabă Le Figaro | ActiveNews

Consiliul Local din Paris a decis ca actele oficiale de stare civilă să țină cont și de „familiile homoparentale”. Măsura a fost adoptată în unanimita

2018-04-03 VoE Atata fu
de MIhai Eugen Walter
Sursa: https://www.facebook.com/group....s/138902573425343/pe

Cam atâta a fost...
Cenzura comunista și-a făcut prezenta...
Un alt site care arata adevărul se inchide…
trăim vremuri ce îmi aduc aminte de anii dinainte de 90...
Ceaușescule unde ești, ca ești din nou la putere…

Voice of Europe
Yesterday at 2:14am
https://www.facebook.com/VofEu....rope/posts/587892821
Important statement:
It is no longer possible to criticise Islam on Facebook.
We received a ban and our content was removed.
We're sorry that we can no longer spread the truth without losing this page.
Greetings -VoE-

2018-03-29 Franta coboara varsta de scolarizare obligatorie la 3 ani
de Karen Smith 29 Martie, 2018
Sursa: https://karensmithdotblog.word....press.com/2018/03/29

Franta coboara varsta de scolarizare obligatorie la 3 ani, acum este la 6 ani, incepand cu cursul scolar 2019-2020 pentru a lupta impotriva radicalizarii.
Anuntul, care nu este “inocent”, dupa cum a explicat marti presedintele Emmanuel Macron,vine la cateva zile dupa atacul jihadist de vineri in sudul Frantei, unde un tanar de 25 de ani a ucis patru persoane.
“Republica s-a creat in scoli, si prin intermediul scolilor si azi este scoala unde se tese panza binelui comun”, a spus Macron.
“De fiecare data cand natiunea noastra este lovita in inima, unele persoane tind sa trateze doar simptomele. Prin intermediul scolilor, prin construirea unei scoli a bunatatii si satisfactiei, vom construi o noua generatie care nu va trebui sa cedeze impulsurilor asasine”.
Aici, zic eu, Macron a facut o gafa, mare minune sa nu sara in sus vreo liga de aparare a musulmanilor, asa cum este liga de aparare a evreilor.
Cum o „noua generatie care nu va trebui sa cedeze impulsurilor asasine”?
Cine sunt azi asasinii in Franta? Musulmanii. [...]

image

2018-03-25 UE Testiculentele istoriei

image

2018-03-26 UE Identitate pierduta, identitate impusa
de Dan Pătraşcu via Voci Conservatoare
Sursa: https://www.facebook.com/Roman....iaConservatoare/phot

Spre deosebire de populaţile musulmane care s-au sălăşluit în Europa occidentală, europenii se dezic tot mai mult de la tradiţia lor şi de cultura lor europeană pentru a prelua alte modele culturale orientale.
Dincolo de principiile juridice, europenii încep să fie tot mai puţini europeni, renegându-şi originile creştine, adică renegându-şi trecutul care i-a conferit, de fapt, identitatea pe care o are…
Prin urmare, avem doi pioni pe tabla Europei: europenii care îşi reneagă rădăcinile, lucru ce conduce la o inevitabilă cofuzie identitară şi comunitatea musulmană care îşi menţine şi impune (uneori chiar violent) propria identitate.
Psihologia ne învaţă că cel care are o identitate puternică şi-o va impune asupra celui care are o identitate confuză.
Un coleg iranian (care este creştin caldeu) mi-a spus odată: “musulmanii vor cuceri Europa cu armele Europei”, lucru cu care sunt perfect de acord.

image