Fapte

image
Fapte  
37 S ·Youtube

Fapte  
2 yrs ·Translate

Aici se afla fosta cabana de vanatoare a lui Ceausescu,cabana acaparata de politicieni si tinuta ca o casa de toleranta a lor,unde impreuna cu interlopii traficanti de carne vie isi faceau de cap.

Mai pe romaneste,in aceasta Cabana ascunsa pur si simplu in padurea Resca,politicieni magistrati politisti si interlopi,dadeau chefuri impreuna ,si ca distractia sa fie completa,erau aduse ''PROSPATURI'' pt placeri carnale.

Ultimul chef s-ar fi dat acum o luna jumate-doua luni,nu cumva Luiza a facut si ea parte dintre fetele puse pe tava nenorocitilor corupti pt consum?
Ne mai intrebam de ce s-a vrut ca Alexandra si Luiza sa fie declarate decedate? Simplu,pt a se inchide cat mai grabnic cazul,si a nu se ajunge pana la ei,dar spun eu,GHINION domnilor,buba s-a spart,incepe sa iasa puroiul.

Sa ne intelegem bine,Dinca era doar un sclavete care racola prospaturi si le furniza smecherilor,iar Alexandra nu a fost arsa,a fost scoasa pe poarta din spate si dusa,dealtfel se si justifica de ce acel politist a sunat-o de pe telefon particular pe Alexandra si a stat 20 min cu ea de vorba,iar procurorul de la #rezist Popescu Cristian nu a permis intrarea in curte pana a doua zi.

image
Fapte  
3 yrs ·Translate

Se ducea la lada de lemn, ridica hotărât capacul, și-n tiugă punea câțiva pumni generoși cu mălai. Deserta tiuga pantecoasa direct pe măsuța rotundă și scundă și cernea ploaie de galben, cât timp apa, scoasă cu ciutura din fântână, bolborosea agale în tuciul sub care trosneau cocenii înflăcărați. Turna mălaiul în ceaun cu sare de drob vinețiu, și îi făcea cunoștință cu făcălețul până ce pasatul se făcea mămăligă. Și mămăligă asta, o dată făcută și deșertată din tuci, se-nfelia cu sfoară, ridicând spre cer aburi rotocoale, stafii ale porumbului din greu trudit. A două zi, feliile ce rămâneau decuseară luau si ele drumul tuciului, în care sfârâia untura, și se transformau în cocârțău - cel mai delicios fel de mâncare făcut de un bunic oltean pentru nepoata lui rusoaică. (Saru' mâna, Tataie, mi-e dor de matale, Tataie!)

image
Fapte  
3 yrs ·Translate

Catedrala Notre Drame ce e de fapt,o biserica de rugaciune catre Dumnezeu sau un templu masonic pentru necrendinciosi ce se inchina la lucifer?Ca vad ca aceasta asa zisa Catedrala e intesita de statuete demonice,exact ca un templu masonic.
Oare de ce nu ma mir ca Dumnezeu a trimis foc peste ea?
Oare de ce nu ma mir ca Franta are un procent de doar 27% de oameni care inca mai cred in Dumnezeu?
Asadar,numai votati partide ce au masoni activi in ele,acesti masoni,acesti antihristi,oricat de samariteni se dau ei acum,intr-o buna zi,cand vor primi semnalul,va fi insasi fiara.

image
Fapte  
3 yrs ·Translate

De ce atatea batai pe strazi?Simplu,pentru ca politistul roman este luat in deratere,pentru ca cineva doreste asta,pentru ca nu se vrea liniste in societate,se vrea haos.
De ce satanistii de la REZIST au atacat Jandarmeria si au acuzat-o frecvent din 10 Aug 2018 pana in ziua de azi?Pentru a o timora,pt ca ei anarhistii sa faca tot ce le ordona Soros ong-stilor sai.
Iata cum trebuie sa fie o politie adevarata,ca in Spania...priviti acest material,si cand Politia Romana va fi ca cei din Spania,atunci Romania va fi una civilizata.
https://www.facebook.com/roman....ideparte/videos/vb.1

Așa a intervenit poliția spaniola ieri,... - Romani prin lume
Favicon 
www.facebook.com

Așa a intervenit poliția spaniola ieri,... - Romani prin lume

Așa a intervenit poliția spaniola ieri, când niște țigani din România s-au luat la bataie intre ei, in centrul Madridului! Atenție, imagini care conțin...