Dragă Creatorule Prim,
Te rog frumos să ai grijă de PRIETENII mei !

ORICE AFECTIUNE SE VINDECA, AICI AVETI SECRETUL POTENTII și a SĂNĂTĂȚII DVS. 0784376111; 0765665152 ; https://docdro.id/rMo7uIi ;

Aveti ,,ACEL CEVA" NECESAR IN CABINETUL, CASA DVS.
Aici avem, Aparate de FIZIOTERAPIE, BIOREZONANTA si PROTECTII Contra RADITIILOR etc. Ultra PERFORMANTE. https://www.docdroid.net/4QnywJo ;

EI sunt maturi, dar în suflet sunt toți nişte copii. https://www.docdroid.net/QlWMfPZ

Fii generos, aşa cum sunt şi ei!
Ai grijă de visele lor, iar rănile din sufletele lor să se vindece!
Prietenii mei nu vor să le daruieşti case, maşini, vacanțe sau călătorii. https://docdro.id/IccuvCY ;

Toți îşi doresc doar să fie iubiți şi să lase urme frumoase în această lume.
Ai grijă să le zâmbească inima în fiecare zi!
Pentru mine este de ajuns darul pe care l-am primit deja: prietenia lor...


Acum aveti casa DVS de RESTABILIRE A SĂNĂTĂȚII https://www.docdroid.net/DU8HBBM ;
Aici aveti casa DVS. de Restabilire a Sănătății, are 298 mp=9cam, Teren 5900 mp, în zona Curtea de Arges, o VAND cu 50.000 Euro sau o schimb cu 4-3 cam. în Bucuresti.
Translator http://translate.google.com.ua/?hl=ro ;
0765665152;
Cu drag, Badiu Dorel

SUPERPOTENTA PTR FIECARE BARBAT.docx - DocDroid
docdro.id

SUPERPOTENTA PTR FIECARE BARBAT.docx - DocDroid

Dragă Creatorule Prim, Te rog frumos să ai grijă de PRIETENII mei ! ORICE AFECTIUNE SE VINDECA, AICI AVETI SECRETUL POTENTII și a SĂNĂTĂȚII DVS. 0784376111; https://docdro.id/8AKZP8 w;. ...

CUM SE SCRIE CORECT: ÎNTR-ADEVĂR SAU ÎNTRADEVĂR?

Nu există cuvântul întradevăr, scris legat.

Este format din două cuvinte: întru adevăr, în adevăr.
Forma corecta este întotdeauna despărţită prin cratimă: într-adevăr.

DEX: ADEVẮR, adevăruri, s. n. 1. Concordanță între cunoștințele noastre și realitatea obiectivă; oglindire fidelă a realității în gândire; ceea ce corespunde realității, ceea ce există sau s-a întâmplat în realitate. ◊ Adevăr obiectiv = conținutul obiectiv al reprezentărilor omului, care corespunde realității, lumii obiective, independent de subiectul cunoscător. Adevăr relativ = reflectare justă, însă aproximativă, limitată a realității. ◊ Loc. adv. Într-adevăr sau în adevăr = în realitate, de fapt. 2. Justețe, exactitate. Viitorul a confirmat adevărul calculelor sale. – Lat. ad + de + verum.

Când se scrie legat?(Demult / de mult)

“Demult” se scrie legat când este un adverb cu sensul de “cândva / odată”: Am fost demult la şcoală.
“De mult” se scrie dezlegat când este format dintr-o prepoziţie şi adverbul / adjectivul “mult”: N-am mai fost de mult (timp) la şcoală.
După cum se observă, diferenţa este foarte mică aşa că scrierea necesită multă atenţie.
Când se expresia se scrie dezlegat, adjectivul “mult” se acorda cu substantivul care îl urmează: N-am mai fost de multe zile la şcoală.

Grupul acesta ar trebui să fie foarte activ și foarte frecventat. Dezastrul gramatical este mai periculos decât cel economic. În cele din urmă, atunci când nicio altă rezistență nu va mai fi posibilă în fața ideologiilor neomarxiste, vom rezista prin credință și prin... gramatică. A respecta limba pe care o vorbim și scriem va fi o formă subversivă de a ne afirma identitatea. A vorbi și a scrie corect este sursă de demnitate, de verticalitate. Nu conștientizăm importanța gramaticii, această matematică a limbii. Dacă avem tupeul să ne mai iubim țara, trebuie să avem luciditatea să respectăm drapelul, imnul și limba română.

Spaima cratimelor
Devine un tipar ca analfabeții periculoși, în speță cei care sar cu gura mare la prima atenționare, să capituleze subit cu “scriu cum vreau eu”.
Cel din imagine are particularitatea că violează cratimele. A ajuns la performanța să greșească peste tot pe unde a pus liniuță: ma-ș juca (m-aș juca), la-ș omorî (l-aș omorî), îți da-i seama (îți dai seama), cu-i nu îi comvine (cui nu îi convine).
Mi se pare deosebit că menționează “scriu cum vreau eu ca persoană” pentru că altfel, dacă nu știam, am fi crezut că avem de-a face cu un ornitorinc.

image