Biserica Suntem Noi!
Biserica Suntem Noi!

Biserica Suntem Noi!

19 Membri
Marius Moldovan  a distribuit o  postare
5 yrs

5 yrs ·Translate

Doamne Ajuta!

In modul cel mai sincer si smerit:

Caut o Parohie din Romania sau Din Strainatate caruia i-as putea oferi un mic dar folositor si necesar slujirii Sfantului Altar,este ceva micut,dar cu insemnatate Cereasca.

Rog seriozitate.... Contactati-ma !

#up
Fiindca multi m-au contactat in cadrul acestei postari voi face o alegere prin random.org ca sa nu se auda ca tin cu x sau y
Succes!
Maine Seara Vor Fi Inchise ,,urnele''
Seriozitate

Spor Duhovnicesc!

5 yrs ·Translate ·Facebook

https://www.facebook.com/trini....tastv/videos/2275100
Slujba Rugaciunilor De Seara!
Sursa:Facebook ; Trinitas TV

5 yrs ·Translate

În aceasta luna, în ziua a cincisprezecea, pomenirea Sfintilor Mucenici Chiric si Iulita.

Sf. Chiric si IulitaAceasta mucenita a trait pe vremea Împaratului Diocletian, tragându-se cu neamul din Iconia. Din pricina prigonirii crestinilor, a luat pe Fericitul Chiric, în vârsta de trei ani, si a mers la Seleucia. Aflând însa si acolo aceeasi pornire împotriva crestinilor, a venit la Tarsul Ciliciei, unde chinuia pe crestini ighemonul Alexandru, om crud si salbatic la fire. Acesta, prinzând pe Mucenita Iulita, a batut-o, luând si copilul de la dânsa. Dar neputând ighemonul sa-l traga la sine cu maguliri si cu mângâieri, caci copilul se uita întins la maica sa, si abia putând vorbi, chema numele lui Hristos, ighemonul l-a lovit cu piciorul în pântece, si l-a aruncat de pe scari. Lovindu-se cu capul de zid, copilul si-a spart capul, si asa si-a dat sfârsitul. Iar fericitei Iulita, dupa multe chinuri, nevrând ea sa se lepede de Hristos, i s-a taiat capul si asa a luat cununa muceniciei.

Tot în aceasta zi, pomenirea Preacuviosului Parintelui nostru Iosif, arhiepiscopul Tesalonicului.

Acest fericit a trait pe vremea împaratiei lui Teofil, nascut fiind din iubitori de Dumnezeu si binecredinciosi parinti, anume Fotino si Teoctista, si frate al celui între sfinti Teodor marturisitorul si egumenul Studitilor. Pentru viata sa vrednica de lauda, prin obsteasca alegere, a luat ocârmuirea bisericii tesalonicenilor. Si, aflându-se acolo putina vreme, din porunca împarateasca s-a întors la Constantinopol. Si, stând de fata, împreuna cu bunul sau frate, Sfântul Teodor, si netemându-se nici lasându-se înduplecat de cuvintele necredinciosului Teofil, ca sa nu se închine dumnezeiestilor icoane, marturisitorul Teodor a fost izgonit la iezerul Apoloniada, iar fericitul Iosif a fost bagat în multe închisori si chinuit cu patimire rea. Rabdând multe si de neîndurat chinuri si dosadindu-se cu foamea si cu setea si cu multe altele, s-a dus la repausul cel vesnic.

Tot în aceasta zi, pomenirea Sfântului Mucenic Lolian.

Cu ale lor sfinte rugăciuni, Doamne, miluieşte-ne şi ne mântuieşte pe noi. Amin.

5 yrs ·Translate

Canalul de Youtube al Grupului BisericaSuntem Noi!
https://www.youtube.com/channe....l/UCO9M6LbXbWoIRqS2y
#bisericasuntemnoi!
#cautamadministratorisimoderatoripentrugrupulsi PaginaDePePlatformaTecunosc.ro
#up

Favicon 
www.youtube.com

Biserica Suntem Noi!