NEPOMENIREA – ȚEPUȘA în care au lovit cu piciorul ECUMENIȘTII din BOR

Ecumenismul - Panerezia secolului XXI

De la ereticul sinod din Creta, asistăm periodic la noi abuzuri săvârșite de ierarhii BOR care vor să impună cu orice preț acceptarea documentelor eretice semnate de către ei la pseudo-sinodul din 2016. Deși preoții, monahii și mirenii care au întrerupt pomenirea și comuniunea cu ierarhia ERETICĂ, au respectat întocmai Sfintele Canoane, stabilite de Sfinții Părinți pentru astfel de cazuri, tot ei sunt catalogați ca fiind înafara Bisericii și drept urmare sunt alungați, scoși cu forța din mănăstiri, schituri și parohii.

Cei care au întrerupt pomenirea și-au asumat o cruce grea, căci pe lângă faptul că trebuie să lupte cu erezia ecumenistă, acum sunt loviți și de cei care ar trebui să păstorească turma și să o păzească de lupii cei răpitori de suflete. De fapt, păstorii sunt cei mai de temut prigonitori, lupi în piei de oaie, ce recurg la metode josnice, de cea mai joasă speță pentru a înlătura pe cei ce se împotrivesc ereziei. De la alungarea unor maici în plină iarnă, la bătăi din partea maicilor puse de stareță, până la mutarea unui monah imobilizat într-un scaun la schitul Rădeni sau ocuparea cu forța a unor sfinte altare, cu ajutorul jandarmeriei – organul opresiv al conducerii mafiote a statului român, acestea sunt faptele ce caracterizează mai nou pe preasfințiți, înaltpreasfințiți sau preafericiți.

Iată de câtă cuvioșie, bunătate și smerenie, ca să nu mai vorbim de dreaptă credință, dau dovadă cei pe care lumea îi adulează la vederea mitrelor sclipitoare, crezând în legendele lansate de zvonaci despre multa lor rugăciune și postire.

Testul NEPOMENIRII îi arată și în văzul lumii, căci Dumnezeu le știe viclenia înainte de a se naște, pe mai marii Sfântului și Marelui Sinod din Creta”, că nu sunt altceva decât niște FIARE inumane, ce l-ar răstigni mai mișelește pe Hristos. Era nevoie de această ispită în Biserică, pentru ca bunul Dumnezeu să-i vădească în fața credincioșilor, pe noii Ana și Caiafa, pe cei mai feroce decât Dioclețian și Maximian, pe prigonitorii cei din urmă, ce-i pregătesc calea lui antihrist. Iar ei au lovit cu piciorul în țepușă, asemeni lui Saul, care se împotrivea răspândirii Evangheliei lui Hristos.

Acești slujitori ai ecumenismului, care va deveni viitoarea „biserică” a lui antihrist, nu au acceptat nicio cale de dialog pentru a dezbate documentele adoptate în Creta, dar le-au impus cu forța, cu teroarea, cu amenințarea.

Ce suflet de sălbăticie să ai încât să urăști de moarte pe cei care se luptă pentru Hristos, pentru a-I sluji curat în Sfânta Biserică, păstrând fără de pată învățăturile Sfinților Părinți? Ce vină are părintele Ioan Ungureanu, încât să fie trântit la pământ, scos cu forța din Sfântul Altar din timpul Sfintei Liturghii, incercuit de jandarmi, siluit să asiste cum esta spartă ușa bisericii veche de 400 de ani? Sau maicile scoase în plină iarnă din mănăstire sau cele bătute de propriile surori de mănăstire, toate cu buna știință și „binecuvântare” a mincino-mitr. Teofan Savu?

Treziți-vă frați creștini și osebiți-vă de această ierarhie apostată, că vă pierdeți mântuirea. Faceți pasul în masă către NEPOMENIREA lor, să rămână singuri și cadă ca putregaiul din sfânta Biserică! Noi să rămânem în Biserică și să o păzim de schismă și de erezie, și bunul Dumnezeu ne va rândui și ierarhii pe care îi vom merita, dacă vom mărturisi. Dacă veți rămâne în acest compromis cu ereticii, atunci e clar că nu meritați ierarhi ortodocși și de osânda lor veți avea parte. Să nu fie!

 

Sursa : http://www.apologeticum.ro/2017/11/nepomenirea-tepusa-care-au-lovit-cu-piciorul-ecumenistii-din-bor/


Marian Balaban

1 Blog postari

Comentarii