STAI ACASĂ!

.... STAI ACASĂ... <br>AUTORITĂȚILE te vor în casă. Banca te vrea afară din casă. Copiii iti cer de mâncare. Și tie îți este foame. Ti-ai suspendat (forțat) activitatea.

,,Stai acasă!

Când o să ieși, jobul tău o să fie plecat. Lasă.
Stai acasă!
Când o să ieși, o să concurezi pentru posturile rămase cu roboții. . Ce farsă!
Stai acasă!
Până o să ieși, totul va fi online și digital. Cu excepția ta. O altă rasă.
Stai acasă!
Fără un loc de muncă și cu o rată la bancă pe 30 de ani nu o să mai ai nicio casă.
Stai acasă!
Ascultă divele cretine de la Hollywood și fotbaliștii . Îți cântă să stai acasă, din vile cât blocul tău, cu o mare terasă.
Stai acasă!
Și tu și starurile vă permiteți să stați chiar foarte mult timp în casă.
Stai acasă!
Ți-o zic marile firme, prin reclame TV. După ce trece gripa, și tu și corporațiile veți fi salvați, cu sume uriașe, de către stat. Sunteți „prea mari să cădeți”. Deși am impresia că totuși, o parte o să cadă. Și își va lua și plasă.
Stai acasă!
Ți-o repetă, pe post, prezentatorii de știri, milionarii, de la trusturi controlate de miliardari. Lasă, ce mai contează!
Stai acasă!
Ia-ți informațiile doar din surse oficiale. De la TV și din ziarele de prestigiu. Care ți-au zis, în 2003, că Saddam are arme de distrugere în masă. Armele nu au existat, milioane de oameni au murit, dar nu ți-a păsat. Acum chiar nu-ți mai pasă.
Stai acasă!
Ascultă-i doar pe jurnaliștii și pe analiștii serioși. În 2008 te-au îndemnat să strângi cureaua și să salvezi băncile ce au provocat dezastrul. Dar în loc de joburi pentru oameni, investițiile au mers în roboți automatizati. Pe banii tăi, bancherii și corporațiile și-au umflat propriile acțiuni. În timp, ei au luat bonusurile, tu ai încasat austeritatea. Se vede, doar unii au avut clasă.
Stai acasă!
Uită-te non-stop la TV să vezi cum apar noi cazuri de COVID-19 și tot mai mulți morți. Nu verifica cifrele. Să nu observi cumva că se pot manipula. Și să afli cum pot fi influențate anumite procente, dacă faci teste doar la un număr mic de oameni, în timp ce moșii grav bolnavi sucombează.
Stai acasă!
Ai încredere în cei care apar la TV. Au tot interesul să îți explice rațional situația. Și nu să îți inducă panica. Nu te întreba de ce, în ultimele războaie, ziarele și televiziuniile nu aveau voie să publice imagini cu morții din propria tabără. Sau să prezinte cifrele. Iar tu vezi camioane militare și cortegii cu sicrie. Pe nepusă masă.
Stai acasă!
Nu citi prostii pe internet, că va trebui să gândești. Uită-te la TV. Acolo totul este clar. Este o metastază.
Stai acasă!
Trebuie să învingi coronavirusul. Nu verifica detaliile. Te-ar afecta prea mult să afli că în fiecare an, global, sunt infectați de gripa obișnuită un miliard de oameni. Și mor între 350.000 și 650.000. Nu te întreba de ce nu ai știut cifrele astea și de ce acum numeri decesele septuagenarilor pe burtierele TV. Și te întrebi: oare este „groasă”?
Stai acasă!
Ești în „război” și te confrunți cu un „inamic invizibil”. Înainte te-a speriat teroristul invizibil, într-un viitor apropiat, copiii tăi o să se lupte cu extraterestrul invizibil. Să fie invizibili, că de dușmani, îți garantez, nu o să duci lipsă.
Stai acasă!
Somn ușor și vise plăcute! Când o să te trezești, o să vezi că nu a fost chiar așa de rău. Vei fi și vaccinat, și cu un cip în mână. Bine că ai scăpat de gripă"... dar vei avea un creier mai nefuncțional ca niciodată.... Evoluția unora se bazează pe involuția ta. Când vei realiza asta... Va fi poate prea târziu. Asta dacă realizezi... Dar m-aș mira sa o faci....
Pt ca STAI ACASĂ... lâncezind, preocupandu-te cum sa te îmbraci frumos ca să mai faci doua selfie-uri pe holul de la întrare...
Afara-i prea riscant... te pândește AMENDA...

Preluare Facebook


Andrei Toma

10 Blog postari

Comentarii