OPRIȚI DEZASTRUL!!!

O postare pe facebook a lui Iulian Capsali arată degringolada din sistemul medical.

OPRIȚI DEZASTRUL!

.
Din 11 persoane din familia noastră, doar 3 au făcut testul și avem un singur confirmat pozitiv. Ceilalți doi nu au primit rezultatul nici până azi!

De la DSP-ul pe capitală, nu primești absolut nicio informație utilă. Te trimite la DSP de sector (2). Suni acolo și e o nenorocire, nimeni nu știe nimic, cică s-au apucat să mute sediul. Afli cu stupoare că NU MAI DAU AVIZE!

Fără aviz ești în aer: nu poți face nimic, nu ai nimic care să ateste începutul și sfârșitul carantinei.

Nu știu dacă ați văzut interviul cu ambasadorul Coreei de Sud. Întrebat cum au stopat virusul - erau, după China, țara cea mai afectată - Excelența Sa a spus foarte clar: am făcut milioane de teste (parcă un coreean din 8 a fost testat, dacă am reținut bine) și am ținut în carantină cazurile CONFIRMATE ȘI CEI CARE AU AVUT CONTACT CU ACESTEA.

NU AU BĂGAT ȚARA ÎN CARANTINĂ!
Coreea de S funcționează normal dpdv economic. Oamenii merg, cu toate precauțiile, la treburile lor. Ambasadorul s-a exprimat foarte clar: dacă blochezi economia, nu mori de virus, MORI DE FOAME!

Ce se întâmplă la noi? Mai nimeni nu e testat, chiar dacă, așa cum suntem eu și soția, avem toate simptomele de COVID 19.

Se închid spitalele din cauză că personalul medical nu are echipament de protecție minimal și este infectat de acest virus.
Medici și asistenți devin pacienți sau sunt trimiși în carantină, în plină pandemie!

Direcțiile de Sănătate sunt ca găinile fără cap, total depășite.

Mass media caută senzaționalul și umflă imaginea unei catastrofe în desfășurare, demonstrând nu numai iresponsabilitate, dar sacrificând echilibrul social de dragul rating-ului. Cel mai nenorocit virus, alături de cel securist-politic, este cel mediatic.

Puterea politică retardată congenital, care, deși sunt sigur că a fost informată că vine acest val epidemic (întreținut mediatic) și peste România, în loc să fie pregătită cu toate cele necesare (de pildă, pandemia ne-a prins cu vreo 2000 de teste ÎN TOATĂ ȚARA), era preocupată exclusiv de alegeri anticipate, puneau premier la bășcălie, făceau telejustiție cu o nenorocită bolnavă dusă de la arest, cu cătușele, la spital; preocuparea guvernului era să privatizeze sistemul de Sănătate (inclusiv urgențele) și să umple de bani publici spitalele private, inclusiv locul de muncă al ministrului Costache; să se împrumute ca să bage bani în bănci și alte asemenea acțiuni tipice lichelelor gonflate, străine de interesul public.

Ultimul răspuns la acest marasm național, care putea fi îndiguit din timp cu măsuri inteligente, este nici mai mult nici mai puțin decât recluziunea forțată în propriile case a oamenilor sănătoși (pe sistem chinezesc), închiderea bisericilor pentru credincioși și instigarea la turnătorie în cazul în care creștinii se încumetă să meargă la slujbe, făcută de secretarul de stat Arafat; terorizarea lor noaptea cu megafoanele poliției care le urlă să rămână în case și, ultima soluție în lupta cu covidul, scoaterea armatei pe străzi, de praznicul Bunei Vestiri, cu tehnică de luptă, inclusiv mitraliere grele pe Humvee-uri!

Nu puteți să vă ascundeți prostia și lichelismul în spatele măsurilor de forță!

Astea pot să facă impresie la genul snowflakes, care vor să-și protejeze iluziile, la istericele botoxate și la jucătorii de counter strike, care nu au tras în viața lor cu arme reale.

Au trecut 30 de ani de când am ieșit, împreună cu tinerii de atunci, împotriva unui sistem opresiv. În acești 30 de ani, am constatat doar că "sistemul opresiv" securist s-a privatizat și lucrează pentru stăpâni, pentru corporatocrație, pentru instaurarea Marelui Imperiu Globalist. Intelectualii de curte ai turnătorului Petrov/Băsescu cereau topirea României în Statele Unite ale Europei. Reflexele tiranice au rămas intacte.

Nu permiteți acoperirea indolenței criminale prin perdele prin care se întrevede chipul infectat de viruși al terorismului de stat!
Nu vă cedați libertatea de frica unui virus care a ucis, în toată lumea, 21.200 de oameni, în timp ce, de cancer au murit în cele 3 luni din acest an nu mai puțin de 2 milioane de oameni, iar copii avortați, în același timp, au fost nu mai puțin de 10 milioane! Cifrele din acest Worldometer se actualizează la secundă.

Pentru că au scos armata pe străzi, într-un exces de zel imbecil, lipsit de orice logică minimală, inducând o stare de panică generală, cer demisia întregului guvern Orban - doar cea a lui Costache nu acoperă dezastrul și incompetența ciracilor lui Johannis, un bolnav de putere lipsit de luciditate, suflet și rațiune!

Cât să mai suporte Dumnezeu o lume care propovăduiește, inclusiv copiilor, "modelul" Sodoma, infestată de lăcomie, de tirania globalistă a Statelor Subterane (Deep State) și care elogiază moartea, de la nenăscuți (avort) la bătrâni și bolnavi (eutanasie)?

Vin vremuri grele. E nevoie de oameni care au idei valide pentru ca România să nu treacă prin foamete și lipsuri, nu de retardați care stau cu limba lipită de talpa unor lideri UE care dezvelesc cu fast statuia lui Marx și au făcut din lărgirea uniunii o sursă de colonialism economic pentru țările "alese". Nu trebuie să mai justificăm liberaloizilor și adepților "statului minimal" - prin care corporațiile au distrus economia locală ca să-și vândă propriile mărfuri, prin care ne-am cedat pământul arabil și resursele naturale - necesitatea naționalizării sectoarelor vitale.

Este vorba de supraviețuirea acestui popor și a Statului.
România trebuie să iasă urgent din rolul de slugă a unui sistem nimicitor, să-și recapete suveranitatea și demnitatea națională!


Andrei Toma

10 Blog postari

Comentarii