Dacă PSD o are pe Dăncilă, USR îl are pe Caramitru


Cea mai ușoară modalitate de a ajunge viral, este să devi penibil.Cum am mai scris că dacă PSD o are pe Dăncilă, USR îl are pe Caramitru, cu desosebirea că Dăncilă e ,,neconflictuală."

.

De ceva timp urmăresc postările lui A.Caramitru ca să văd ce elucubrații mai scoate. În ultimile zile am observat că tovarășul Caramitru vrea cu orice preț să devină penibil. M-am uitat pe cv-ul lui și m-am întrebat cum un om cu astfel de diplome poate emite asemenea elucubrații. M-am gândit că poate a obținut diplomele, cum au obținut mulți șoferi din Pitești permisul de conducere. A intrat pe un domeniu cu totul străin pentru el și vrea să ne convingă cu frânturi de istorie luate de aici pe colea, frânturi interpretate după mintea lui. E remarcabilă replica lui Emil Jurcan, Profesor Universitar în Istoria și Filosofia Religiilor, care cu finețe i-a răspuns celui care ne scrie ,,despre istoria reală a bisericii ortodoxe, documentar și cu respect....." Mmmm.....să-i spui asta lui mutu(nu fotbalistul). Apoi mai vorbește de reformă în biserică. Ce fel de reformă??? Poate după chipul și asemănarea lui Caramitru? Doamne ferește!!! Ceea ce nu știe el e faptul că biserica nu se poate reforma, deoarece este instuție divin-umană, ceea ce el niciodată n-o să înțeleagă ce înseamnă asta. Andrei Caramitru este, probabil, motivat de doctrina marxist-leninistă, conform căreia proletariatul trebuie scos de sub influenţa religiei. 

Stau și mă gândesc, A.Caramitru nu are nici un prieten să-i zică: Băi prietene, ești pe arătură!!!", chiar nu mai are nici un prieten cerebral? Circula pe fb o vorbă care i se potrivește lui Caramitru: dacă înainte știa doar măta că ești prost, acum știe tot facebook-ul.

Articolul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

285 Vizualizări