Progresismul: revolta Pasiunii împotriva Rațiunii

,,Progresiștii atacă tot ce ne-ar putea ajuta să progresăm."Teodor Baconschi

În ultimul timp în Romania a apărut un curent numit "Progresism" și evident ai săi discipoli, asa ziși "progresiști". Odată cu acumularea unor averi fabuloase BOGAȚII lumii s-au plictisit de vechile jucării și s-au gândit să creeze un cadru ideologic global prin care să-și acopere nevoile personale sau interese fără nici o legatură cu baza unei platforma solide pe care s-au construit ideologiile care au pus bazele democrației sau chiar dintre cele care au condus la regimuri autocratice.

Corupția sistemelor democratice conservatoare fie ele liberale, creștin democrate, naționaliste au creat terenul perfect pentru "PROGRESIȘTI" adică: TODAY'S IDEOLOGY IS NO IDEOLOGY", oamenii îndepărtându-se tot mai mult de acest tip de guvernare. Și astfel "globaliștii" au simțit de îndată egoismul uman și aplecarea omului nativă spre individualism și primitivism și au lansat noua ideologie progresistă. În esență ea spune cam așa ceva: FIECARE PENTRU EL, NAȚIUNILE NU CONTEAZĂ PENTRU INDIVID".

Ei au pus la cale un sistem "ideologic" prin care și-au creat armate întregi de ZOMBI gata la orice CLICK să acționeze precum câinele lui Pavlov….dar nu acesta este cel mai periculos aspect, ci înregimentarea acestor ZOMBI fără cultură națională, empatie socială sau spirit național în partide progresiste....!!!!.

De aceea de acum înainte batălia omenirii nu se va mai da între liberali și socialiști sau creștin-democrați, ci între toți acștia și ZOMBII PROGRESISMULUI care nu se mulțumește cu răspânadirea haosului, ci vrea să-l și guverneze.

sursa stiripesurse.ro


Denis Marc

30 Blog postari

Comentarii