Andrei Plesu e doar o cârtiță Soroș

Burtăverde, un fel de intelectual-Papaya

Președintele pe viață al Fundației Soros, Andrei Pleșu, se dezice de Referendum folosind toate poncifurile, absolut dezgustătoare, ale propagandei LGBT împotriva acestui demers național perfect constituțional, susținut de Biserică, de toate cultele religioase creșține, de evrei și de musulmani. 
Nu aș fi crezut să cadă atât de jos vreodată... 
Este coleg de bancă acum cu Viski, Dănileț, Andreea Bălan, Maurice Munteanu, Bădiță,Chirilă, Moise Guran, CTP, eiusdem farinae. 
Sperăm măcar să tacă din gură, dar traiul bun se ține bine doar prin trădarea acestui popor pe care-l disprețuiește profund.

Atitudinea lui față de Referendum este mai pestilențială decât a prietenului său Liiceanu, care făcea apologia muii #rezist.

Faceți o paralelă între dezangajarea sa completă de azi - "Ţin să precizez că nu voi vota, pentru că e vorba de un referendum care, pe lîngă formularea ineptă din întrebare (cum să fiu de acord cu schimbarea Constituţiei în general, adică să dau dreptul oricărui potențat răuvoitor să-mi modifice viaţa?!), valorifică în mod impur un interes politic în care nu cred, o anumită ignoranţă din rîndurile electoratului şi un capital de intoleranţă şi judecată tăioasă a „aproapelui“ care n-are nimic de a face cu creştinismul" -, cu ceea ce declara pentru Romania libera prof.american și creștinul practicant Antony Esolen, la întrebarea: "Care este scopul revoluției sexuale, al pornografiei generalizate, al căsătoriei homosexuale etc.? Care sunt consecinţele politice ale revoluției sexuale?
A.E: Consecința politică este un nou totalitarism. Cei care vor să conducă oamenii au pus la cale un plan viclean. Ei oferă „libertatea” în sfera sexuală, ceea ce nu înseamnă altceva decât „libertatea” de a te autodistruge, în schimbul impunerii unui nivel uluitor de supraveghere și control din partea statului şi a marilor corporații, precum şi a unor entităţi nonguvernamentale precum universitățile. Revoluția sexuală vine în „ajutorul” statului, conducând la eliminarea sau slăbirea totală a celei mai puternice instituţii care rezistă statului, adică familia, şi a asociațiilor constituite la nivel local, care depind de soliditatea familiilor. Prin urmare, individul depravat sexual se aliază cu statul împotriva dușmanului comun: familia".

Observați o diferența între un conservator și o conservă plină cu fermenții Minunatei Lumi Noi?

Conservatorul Pleșu? Nu, e doar o cârtița Soros implantată în humusul spiritual românesc, cu scopul precis de a-i compromite orice viitor fertil.

sursa faceboo : Iulian Capsali

 


Denis Marc

30 Blog postari

Comentarii