14 S ·Translate

Ne cerem scuze pentru limbaj, dar textul reflectă adevărul.

Este in text preluat. Nu-i știu autorul... Nu are un limbaj tocmai frumos și elevat. Cu siguranță, însă, este pe înțelesul muuuultora care dau cu piatra!

"Buei, tu ăsta care te inflamezi că primește Biserica Ortodoxă bani de la buget, hai să îți spun vreo două chestii!
Mă, tu plătești și pentru rachetele aer-sol aerosol de la americani. Și ai plătit în avans și pentru tehnica militara perimată care nu a fost livrată României nici până acum. Sau a fost livrată gata stricată! Și ai mai plătit un purcoi de bani ca să repari niște gioarse!
Plătești și pentru Sănătate și totuși îți plătești vizitele la medic și medicamentele!
Plătești și medicii care îți vorbesc cu flegma-n cuvinte și se uită la tine ca la un gunoi... până le dai șpaga!
Ai plătit anul trecut 20.000.000 de euro doar pe un singur "spital" din tablă, care nu va fi folosit niciodată, în Pipera!
Plătești și pentru TVR și pun pariu că nu te uiți la ei, că tu bagi porneturi moka de pe net, ca să faci economie!
Plătești și pentru Justiție și poate nu ai ajuns și nu vei ajunge niciodată în fața unui judecător!
Plătești și pentru politie și sunt convinsa că nu ai avea cojones sa te plimbi noaptea prin cartiere de drogați, pești, curve, bătăuși și bețivi.
Plătești și pentru Cultură si poate nu ai călcat într-un teatru de ani de zile. Plătești și pentru muzee și nici nu le-ai văzut pe toate.
Plătești și pentru Educație, deși poate nu ai copii. Și dacă ai copii, să știi că plătești și pentru școlile părăginite, și pentru budele din curte în care mai cade periodic câte un copil și mai moare înecat în rahat!
Plătești și pentru șosele și totuși ți se face mașina numai șuruburi și piulițe în gropile de pe drumuri!
Idiotule, tu plătești și pentru partide, bă! Ca să facă circ și să îngroape țara asta de tot, cu noi de vii în ea!
Plătești salariile parlamentarilor, diurnele lor, mașinile lor de lux, pensiile lor, plătești SPPul, i-ai plătit și pe toți președintii țării, și pe miniștri. Bă, îi plătești PE TOȚI și ei îți dau "uie", dobitocule.
Nu crezi că în primul rând lor ar trebui să le ceri socoteala pentru cât ai plătit fără să primești în schimb decât un mare "Hai, siktir" ?!
Că, până una-alta, ce face Danny de la Patriarhie nu se dărâmă peste noapte, ca mănăstirea lui Manole și ca toate "ctitoriile" guvernamentale din '89 încoace?!
A, și să știi că nu doar BOR primește bani de la tine. Primesc și ceilalți, de la alte culte, că-s catolici, musulmani, iudei, protestanți, adulatori de viței de aur și ce-o mai fi având ei p-acolo!
Băbăete, și din banii ăia primiți de BOR se conservă și se restaurează biserici care sunt monumente istorice, bă! Ca să îți amintești, oligofrenule, că nu ai ieșit din oul stâng al lui Vasile pe vremea când îl chema Gherghina și avea țâțe siliconate. Și că nici nu ai coborât din copac direct în live pe Facebook, mare "influnsăr"!
Că ai în spate o istorie de 2000 de ani pe care creștinismul românesc ți-a conservat-o, boule!
Că și limba pe care o vorbești și-o violezi sistematic cu agramatismul tău ți-au conservat-o tot popiii ăștia ortodocși!
Cretinule!(text preluat)"

Un text pt zilele noastre!