De fapt suntem toti un mare experiment pentru care guvernul nu numai ca nu-si asuma raspunderea, dar nici macar nu verifica validitatea acestor vaccine experimentale.
Insa, conform unui contract mai mult decat criminal semnat cu Big Pharma, un contract care oficial este secretizat (desi nu inteleg cum poti secretiza un contract ce priveste banul public si sanatatea tuturor), acest guvern s-a angajat sa ne NE OBLIGE intr-un fel sau altul LA ACEST TRATAMENT MEDICAL EXPERIMENTAL, fara a macar a intui care sunt efectele adverse de lunga durata, fara a-l interesa care este de fapt impactul asupra copiilor si nepotilor nostri si fara macar sa stranga date care sa le poata analiza si sa traga o concluzie.
La ora asta, in mai multe tari, este stransa o lista cu peste 35 de efecte adverse grave si multe tari devin din ce in ce mai rezervate in a administra orice vaccin de tip ARNm. La noi nu se spune nimic.
Si acum, marea CRIMA, la care acest guvern si comitet de criza se face vinovat.
Ati auzit voi de iver mec tina?
Sunt sute de mii de cazuri (poate milioane), inclusiv Trump, care au fost tratate cu foarte mare succes de covid cu acest medicament destul de ieftin si fara efecte adverse care, la inceputul declararii pandemiei, se gasea pe toate drumurile.
La nici 2 luni dupa declararea pandemiei, acest medicament a fost scos de pe piata sau facut inaccesibil si declarat de OMS (vezi de fapt Big Pharma) ca toxic si total nepotrivit, ceea ce nu este deloc adevarat. De ce? Pentru ca eu sunt una dintre persoanele care a fost tratata de covid cu acest medicament.
Si acum marea CRIMA. Peste 2 luni Pfizer va scoate pe piata ivermectina cu un alt nume ca sa trateze ... ce credeti voi? covidul.
Numai ca acum nu va mai fi gasit 12 pastile cu 10lei, ci 12 pastile cu 40 de USD. Dar lasam pretul si sa vedem de fapt crima.
Milioane de oameni, daca nu miliarde, puteau fi salvati si au fost omorati cu buna stiinta.
Stiti ce este grav? Guvernul nostru stie, dar ii doare nici in bendix.
Acum vor sa impuna tirania medicala a lui Arahat si a lui decreieratul celalalt de Gheorghita