Planul Elitei Mondiale pentru viitorul tău: Marea resetare | AO NEWS
Marea Resetare a fost prezentată oficial la Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția, unde mulți dintre cei mai puternici oameni din lume merg să ofere soluții pentru problemele lumii. La acest Forum s-a plecat de la premiza că pandemia de coronavirus este o oportunitate istorică de a schimba modul în care operează lumea.

Un videoclip al Forumului Economic Mondial avertizează: „În prezent, ne confruntăm cu o criză de proporții internaționale. Va avea un impact pe termen lung asupra noastră”.

Iar soluția lor este în esență socialismul global. Acesta va fi viitorul tău: dacă oamenii puternici de la Forumul Economic Mondial vor reuși să impună asta, atunci nu vei mai deține nimic și „vei fi fericit de asta”. Energia va fi verde, raționalizată și costisitoare, iar călătoria va fi restricționată. Dieta ta va fi controlată, iar moneda va fi digitală.

Acest vis utopic comunist se numește Marea Resetare.

"Aceasta nu este o teorie a conspirației. Aceasta este o mișcare bine documentată printre mulți dintre cei mai puternici oameni din lume", spune Justin Haskins, directorul editorial al The Heartland Institute și o autoritate de frunte în Marea Resetare.