ROMÂNII NU SUNT BOLNAVII EUROPEI!

.
Propriul guvern, recte Ministerul Afacerilor Externe condus de un pufos care fumează trabuc cu mânuși și bea whisky cu gura plină, face țara de rahat în lume.

Turista româncă găsită pozitivă la cursa charter aterizată în Creta trăiește în Germania, cretinilor!

Vama grecească este blocată de mașini din cauză că ați speriat toată Europa cu demența voastră de a ne face unici pe continent.

În Grecia sunt astăzi aproape 2 milioane de turiști, zeci de mii din România. Țara este relaxată, premierul Mitsotakis apare la televizor în public fără mască, lumea se bucură de viață. Numai demenții noștri nu au liniște, ar fi transformat toată țara, cu ajutorul presei cumpărate pe banii noștri sub acoperirea că ar da informații despre covid, într-un lagăr pentru asimptomatici (sau chiar PREsimptomatici, cum s-a exprimat o "specialistă" agreată de Sistem).

Nici un test pozitiv nu a ieșit până astazi din vămile terestre pe unde au trecut până azi zeci de mii de români. Cum își explică teroriștii politico-medicali Arafat și Tătaru că NU a fost nici un un român depistat pozitiv cu Covid?

Ca să ne demonstreze unicitatea, cretinii din PNL care au devalizat bugetul Sănătății prin sumele colosale aruncate pe asimptomaticii ținuți abuziv în spitale - apropos, eu, soția și cei 3 copii care am avut infecția covid-19 cu simptome medii și ușoare am degrevat bugetul statului de peste 100.000 € pentru că ne-am tratat acasă, cum e normal! - deci ce să facă gunoaiele liberale, au INVENTAT, în stil securistic, cazul unei românce depistate pozitiv REZIDENTE ÎN GERMANIA!

Că ăsta e un guvern de slugi globaliste, asta se vede din avion. Grav este că securitatea trădătoare a făcut din clasa politică un pilaf amorf unde opoziția este asimptomatică.

Sunt în Halkidiki pentru câteva zile, deci cunosc bine realitatea din Grecia. Am fost azi la biserică: plină de oameni normali, un singur bătrân (și erau cam 90 de credincioși, 70% peste 60 de ani) cu mască.

Mă voi întoarce rapid ca să punem pe picioare, împreună cu liderii care reprezintă partea validă a neamului, o mișcare națională care să prezerve și să apere ce se mai poate după măcelul social la care asistăm de câteva luni.

#CoalițiaPentruNațiune

Doamne ajută!

PS Imaginea din biserică este de la Utrenie, când încă nu venise toată lumea. Către finalul Sf. Liturghii s-a umplut și de copii.