4 yrs ·Translate

Regimul Iohannis are nevoie de întreținerea Panicii, a stării de urgență psihologice, a păstrării în prim planul agendei publice a temei Pandemiei, în timp ce în toate celelalte țări tema Coronavirus a trecut în plan secund, ca fapt crucial pentru a încuraja consumul pe plan intern și turismul pe plan extern (cine ar călători într-o țară dominată de panica tipică Pandemiei?!), pentru că:
1. Dă timp derulării unor afaceri de corupție cum e de exemplu cea cu achiziționarea a 119 milioane de măști pentru defavorizați. Aceste măști, despre care aflăm că n-au fost aduse încă din China, vor ajunge (dacă vor ajunge!) destul de tîrziu la persoanele defavorizate. Pînă sînt aduse din China, pînă sînt preluate de Guvern, pînă sînt duse la primăriile din cele mai depărtare localități și mai ales pînă primăriile le dau persoanelor defavorizate va mai trece apă pe Dunăre, inclusiv cea de la inundații. Pentru ca afacerea să nu pută, e nevoie de prelungirea stării de alertă.
2. Evită momentul socotelilor. Pe măsură de ne depărtăm de perioada măsurilor de restricție, printre cele mai dure din Europa, Poporul român începe să se întrebe dacă au fost justificate gravele încălcări ale drepturilor omului. Exagerînd Pericolul de acum, regimul Iohannis vrea să ne convingă că măsurile de dictatură stalinistă au fost necesare. Ați văzut ce se întîmplă dacă nu dăm amenzi, dacă Armata nu patrulează pe străzi, dacă v-am dat voie să ieșiți din case? Numărul de infectări a crescut. Nu-i așa că n-am greșit, arestîndu-vă la domiciliu, internîndu-vă cu forța în spitale?
3. Scutește Guvernul de a alcătui și adopta planuri de relansare economică. Cum să întrebi Guvernul despre ceea ce face pentru economie cînd lupta cu Pandemia e în toi? Ar răspunde imediat: De asta îți arde acum, cînd trebuie să găsim spitale pentru infectați?
4. Justifică toate erorile și prostiile guvernării. De ce nu dați pensiile și alocațiile? Cum de ce? Pentru că s-a prelungit Pandemia. De ce nu s-a înregistrat nici un progres în infrastructură? Pentru că ne-a împiedicat Pandemia. Atît în campania pentru locale, cît și în cea pentru parlamentare, PNL va justifica dezastrul din îndeplinirea făgăduielilor electorale prin Pandemia care n-a fost luată în calcul.
5. Pregătește terenul pentru marea fraudare a alegerilor. Așa cum am mai scris, în România stăpînită de generalii din instituțiile de forță nu falsificarea alegerilor reprezintă o problemă, ci justificarea în ochii opiniei publice a rezultatelor date de fraudă. Rezultatele stranii obținute în alegeri, ca urmare a fraudării alegerilor, și-au găsit rapid justificarea în votul din Diaspora. Cum de – a pierdut ALDE la europarlamentare și a cîștigat USR? Foarte simplu. Și-a spus cuvîntul Diaspora. Anul acesta Diaspora nu mai poate fi folosită pentru a justifica rezultatele stranii ca urmare a fraudării. Nu de alta, dar Diaspora a revenit în țară. Și atunci trebuia găsită o altă explicație astfel încît rezultatele să nu bată la ochi. Și această explicație va fi prelungirea Pandemiei. Pentru slabele rezultate ale PSD se va invoca panica din rîndul bătrînilor. Nu știm dacă această panică va fi. Nu contează. Ea va fi o acoperire perfectă pentru rezultatele măsluite. PNL va obține majoritatea absolută. Cum dracu? se vor întreba unii. Răspunsul va fi: Anul acesta din cauza Pandemiei campania nu s-a mai desfășurat în chip tradițional. Prin urmare anul acesta n-a mai contat atît de mult ca altădată mitingurile electorale, pomenile electorale. A contat campania on line. Și imediat PNL va fi binecuvîntat drept partidul care a dus o campanie on line ieșită din comun. De ce a pierdut PSD la scor? Pentru că anul acesta n-a mai putut da găleți cu făină. În realitate, scorul e rezultatul unei fraude. Da, dar el va fi justificat prin condițiile aparte ale campaniei electorale de anul acesta.
https://www.cristoiublog.ro/ci....teva-motive-ascunse- ;
AICI aveti https://www.facebook.com/dore.....badiu.7/posts/898094 ;

Cîteva motive ascunse pentru care regimul Iohannis întreține Panica Pandemiei - cristoiublog.rocristoiublog.ro
Favicon 
www.cristoiublog.ro

Cîteva motive ascunse pentru care regimul Iohannis întreține Panica Pandemiei - cristoiublog.rocristoiublog.ro

Ieșirea din Pandemie, indiferent de costuri, pare a fi esența atmosferei publice din toate țările lumii. Firește, așa cum am mai arătat, măsurile de relaxare, dublate de sporirea numărului de testări, au dus la creșterea numărului de persoane infecta