4 yrs ·Translate

OPINIE

Nu sunt interesați dacă mergeți sau nu la Biserică. E secund. O să le deschidă, în bătaie de joc dar o să le deschidă.

Bestiile cu chip de om care își împroașcă grija față de noi din glandele lor de vipere au o singură țintă: să nu se mai cuminece nimeni, să stați cât mai departe de Trupul și Sângele lui Hristos!
Asta e ținta lor finală: transformarea minții, a sufletului și trupului, prin Euharistie, trebuie oprită!

Despre intrarea în Biserică și lucrarea ,,urâciunii pustiirii’’ ne-a vorbit Dumnezeu prin Proorocul Daniel:

,,…iar la mijlocul săptămânii va înceta jertfa şi prinosul şi în templu va fi urâciunea pustiirii’’
(9, 27);

,,Şi din vremea când va înceta Jertfa cea de-a pururi şi va începe urâciunea pustiirii vor fi o mie două sute nouăzeci de zile’’ (zilele domniei lui Antihrist)
(12, 11)

Pare destul de limpede, nu?
Oprirea lucrării euharistice a fost profețită cu 460 de ani înainte de Nașterea Domnului, deci acum aproximativ două milenii și jumătate.

Îmi era greu să înțeleg cum vor putea opri "Jerfa cea de-a pururi" - cea fără de Sânge, Sfânta Euharistie - în vremurile din urmă. Cine ar fi crezut că vor putea opri accesul la îndumnezeire - căci nimic nu este mai mult în Biserică decât această Taină - instrumentalizând un virus?

Iată că trăim profețiile, le "pregustăm". Primul pas este de a opri creștinii de la Sf. Împărtășanie. Apoi o vor opri, în temple/biserici, de tot, până la Parusie.

Însă vouă, vase ale necurăției, Johannis, Vela, Tătaru, Arafat, vouă "proorocilor covidului" din presă, vă vorbește Domnul Hristos:

"Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala". (Matei 18;7)

Nu credeți? E o prostie, un "delir mistic" cum le place teroriștilor progresiști sau chiar creștinilor "cu biserica în suflet" să peroreze amuzați de prostia "creștinopaților"?

Rămâne să constatăm cu suflete noastre.