4 yrs ·Translate

Doctorul Mircea Beuran, luat de procurori și dus la DNA. Anterior, au fost perchezitii la casa lui. Acuzatia? Luare de mita, 10.000 EUR. OK. Acuma, ce aflam? Că denunțătorul este deputatul USR, Emanuel Ungureanu. Deputat de Cluj. Tot el a fost și denunțătorul doctorului Lucan.

Tot el este cel care a aruncat în presă și neregulile în cazul de la Floreasca, în care a luat foc pacienta pe scaunul de operație. Tot el este acela care aruncă în spatiul public tot felul de nereguli din sistemul medical. Transformate în subiecte media de interes național.

Cum se face că toate informațiile astea ajung la acest băiat care trăiește în Cluj, un anonim până în 2016, când USR-ul l-a adus în Parlament? Cum de nu ajung la redacțiile unor trusturi importante, și toate pleacă de la el? Cum de-l caută sursele tocmai pe el? Cine este el, de este atât de căutat? Pare că singura lui menire în Parlament este să adune informatii din sistemul medical.

De unde este? Din Cluj? Păi ești vinovat dacă te duci cu gândul că la Cluj, la Universitatea Babes-Bolyai, a fost cooptată o somitate în științele securității? Nu știți cine e? (indiciu, numele lui începe cu litera C ) Unul despre care se spune că a rămas la fel de puternic, după ce a distrus statul de drept. Și a vândut tara. În fața căruia încă se închină mulți! De frica. Până o să-i zdrobească cineva capul. O să vină ziua! Fiindcă nemernicul merita! Și-a bătut joc de țară! (Viorel Patrana)

image