5 yrs ·Translate

Ni se pregateste colivia globala 5G supravegheata non stop! Pe langa avantajele transferului de informatie rapida, instant, exista pericolul iradierii cu efecte cancerigene si al ingradirii libertatii indivizilor, care sunt urmariti permanent in timp real, daca sunt conectati la retea.
Pe viitor a fi pustnic va fi echivalent cu a te lipsi de orice terminal telefonic sau smart, primind informatii doar din presa scrisa (daca va mai rezista) sau prin scrisori scrise de mana si trimise prin posta clasica (daca va mai rezista). Atunci vei fi liber, neconectat cu lumea digitala, cibernetica. Insa totul merge in paralel cu platile online, folosirea din ce in ce mai mult de bani virtuali de cont (fara cash), chiar disparitia cash-ului, care va duce la folosirea de carduri bancare, sau cipuri integrate implantate pe oameni, cum deja exista. Lumea devine astfel un mediu digital, un joc digital in mainile serviciilor, care urmaresc in timp real orice fiinta umana. Nu va misca nimeni in front! Toti ori se supun oranduirii, ori vor fi exclusi social prin deconectarea digitala, fiind astfel pusi in situatia de a nu putea vinde sau cumpara painea cea de toate zilele. Cum vi se pare scenariul?
USA refuză 5G, Rusia a dat lege împotriva, Japonia nici nu vrea să audă, Germania o discută aprins, Elveția a interzis-o, și orașe ca Barcelona, Milano, Roma și Paris au interzis instalarea antenelor 5G. Bruxelles este primul oraș unde a fost interzisă această tehnologie. De ce atîta grabă la noi !?
Suntem deja cei mai otrăviți, hrana, apa, aerul, solul sunt otrăvite, România este deja un loc extrem de poluat, populația este foarte bolnavă, mințile românilor sunt deja printre cele mai manipulate și bruiate, rar mai gasești un român cu mintea clara și capul pe umeri. De ce vrem 5G !? De ce nimeni nu se opune !? De ce nimeni nu face nimic !?

image