5 yrs ·Translate

Operație pe korduț închis

Prostia acestei unelte, ce poartă numele întâmplător de Koveși, a fost că a căzut în patima puterii tâmpe, crezând că este intangibilă.
Când ești o creație a lui Băsescu, când ești intimă cu Ghiță, Cocoș, Udrea șamd, să începi să lovești în oamenii cu care ai avut complicități, e o imensă prostie.
Mai ales că Sebastian Ghiță și Udrea sunt adversari redutabili. Deci îl înveți pe Ghiță cum să-l bage la pușcărie pe Vântu ca Statul Paralel să-i preia RealitateaTV și să-l transforme în instrument propagandistic, stai la chermeze cu toată gașca de escroci, primești favoruri prin care îți câștigă simpatia, iar după toate astea îi ataci... asta e o dovadă de stupiditate cruntă.
Bine, nu trebuie să te uiți prea mult la fața ei ca să-ți dai seama că e de o mediocritate fără cusur.
Tocmai de asta a fost și perfectă în rol: o comisară nemiloasă, cu un tată procuror comunist, ignară, pe care intelectualii globaliști Pleșu, Liiceanu&boys o adulează până când meschina mediocră chiar începe să creadă că face parte dintr-o castă aleasă, din zona rarefiată a Olimpului puterii absolute. Vorba liichelei, devine Slujirea pură.
A transformat România, cu largul concurs al ambasadei SUA (un cuib Soros, ca aproape tot Departamentul de Stat) și al "elitelor politice" nealese de nimeni de la Bruxelles, într-un lagăr soft, în care toată lumea - de la oameni de afaceri, politicieni, primari, judecători (inclusiv din CCR!), rectori de la diverse universități importante, mari medici șamd- avea dosar de cercetare penală, era târât în pușcărie, nu înainte de a fi supus oprobriului maselor prin scursurile din presa cu epoleți.
A crezut că poate face asta și cu vechii companioni, inclusiv cu Băsescu, artizanul acestui disneyland securistic. La el a atins doar famiglia, și nici acolo decât pe fratele Mircea, dar când s-au apropiat de fete a început să latre în biserică, lăsând amenințări mârâite, impregnate cu vaporii de tărie.
Oricum, nici Coldea nici ea nu au crezut că escrocul Ghiță (o pușculiță a Sistemului, ca și Cocoș) a păstrat probele cu care putea lovi, la o adică. Și a lovit năprasnic.

Cert este faptul că prin DNA și SRI, inclusiv prin celebrele "protocoale", s-a creat o plasă securistă de teroare prin care corporatocrația (nicio mare corporație sau bancă nu a fost atinsă de brațul justiției kovesiste, apropo) a făcut din România o pastă informă, pusă într-un cornet tăiat în vârf (un poș), pe care care au turnat-o în toate crăpăturile din care trebuiau să iasă bani. După ce au primit bucățelele căzute de la masa bogaților, au distrus țesutul social și au paralizat toate energiile naționale. La noi a fost pus în practică globalismul în formula sa hard.
Din punctul meu de vedere, aceste două instituții sunt nereformabile. DNA trebuie desființat, iar cei vinovați pentru probele falsificate, abuzuri, șantaj, trecuți printr-un proces de epurare.
Nu avem o altă soluție de normalizare a societății și de resuveranizare a României.
Cu toată opoziția ambasadelor, a ONG-urilor Soros, a presei globaliste și a partidelor trase pe nara Sistemului.
Iulian Capsali