Asociația Geneza 1
Asociația Geneza 1

Asociația Geneza 1

2 Membri

Un alt scenariu pe care trebuie să-l evităm este scenariul din filmele din seria „Războiul Stelelor” în care într-o galaxie sunt mai multe planete care pot susține viață și totuși diferite facțiuni umanoide ajung în conflict armat.
Este foarte important să ne rugăm ca să fie pace în întregul univers și să trăim pașnic Conflictele care apar trebuie să le rezolvăm pe cale pașnică și să evităm să ajungem la războaie între două sau mai multe planete.
https://en.wikipedia.org/wiki/....Star_Wars?fbclid=IwA

În anul 2009 a fost lansat filmul James Cameron's Avatar în care oamenii colonizează Pandora, luna locuibilă a unei gigant gazos în sistemul solar Alfa Centauri. Aceștia intră în conflict armat cu populația băștinașă care îi împiedicau să mineze cel mai mare zăcământ de neobținium.
Acest scenariu este opusul viziunii acestei asociații. În loc să ne ducem într-un alt sistem solar (dintr-o altă galaxie) și să atacăm rase băștinașe considerăm că este mai bine să ne îndreptăm rugăciunile către teraformarea Lunii și a planetelor vecine.
https://en.wikipedia.org/wiki/....Avatar_(2009_film)#P

Organizarea asociației Geneza 1
Vă rog să descărcați și să citiți fișierul de mai jos care conține organizarea acestei asociații.

Primul mesaj din grup versiunea 5.pdf

Mai jos este mesajul de invitație în aceast grup pentru cei care vor să îl recitească sau pentru cei care s-au alăturat grupului fără invitație și nu l-au citit.

Mesaj de invitație.pdf